Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 7:46 pm Заглавие:
Momchil написа:
Малеи . ,....
Добра изработка и чудесен дизаин !
Лично на мен малко не ми допада всичко да е в една кутия , но това е въпрос на концепция и компромиси . Просто обичам всичко да е прегледно , то и за това още не съм довършил моето хапче .
Поздравления и поздрави: Момчил
Момчиле и на мен не ми допада , но исках да направя нещо компактно и нищо да не му липсва . Чакам дете- пето (две мои , две чужди и едно наше ) и нали се сещаш , че стъкларията става опасна -представи си нажежените ГУ-та . Най ми допада , два блока със собствено захранване във всеки от тях . Та по този повод - има компромис в този усилвател :
При този наджъчкан монтаж и с тези цокли , реших че ще им дойде ,,нанагорно" на С-тата . Вентилаторите , работят на половин работно напрежение и не се чуват . _________________ "Deep Purple" e стил на живот .
Регистриран на: Feb 26, 2005 Мнения: 510 Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 12:21 am Заглавие:
Borislav Uzunov написа:
Nikolay Kolev написа:
Borislav Uzunov написа:
Поздравления .
Безсмислено е да свързваш други паралелни кондензатори към это-веца.
Доста хора изобщо не ползват ето и к52-2 като самостоятелни кондензатори, а ги позлват само за миксове без да са ги чули сами. Пробвай ги как свирят само те
Няма какво да слушам, аз ги слушам единствено самостоятелно. Не искам да навлизам в спорове. Които иска да слуша каквото си иска. Просто искам да помогна.
Мислим еднакво, просто не си ме разбрал какво искам да кажа _________________ Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:59 am Заглавие:
Nikolay Kolev написа:
Borislav Uzunov написа:
Nikolay Kolev написа:
Borislav Uzunov написа:
Поздравления .
Безсмислено е да свързваш други паралелни кондензатори към это-веца.
Доста хора изобщо не ползват ето и к52-2 като самостоятелни кондензатори, а ги позлват само за миксове без да са ги чули сами. Пробвай ги как свирят само те
Няма какво да слушам, аз ги слушам единствено самостоятелно. Не искам да навлизам в спорове. Които иска да слуша каквото си иска. Просто искам да помогна.
Мислим еднакво, просто не си ме разбрал какво искам да кажа
Извинявам се за което _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети