Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Ако някой има излишни тонколони Radiotehnika, моля да заповяда. Едиственото, на което държа е да нямат технически проблеми, външния вид не е толкова важен. За самата цена ще се разберем допълнително. Става въпрос за град Пловдив, защото по куриер ще излезе доста скъпо да се изпратят, а аз в момента не мога да мръдна на никъде.
За връзка:
0886757481, мейла docd@abv.bg или тук в форума.
Толкова по обявата.. интересно ми е защо предишната теми ми беше затрита, някое правило ли не бях спазил.. ?
Последната промяна е направена от Ivaylo на Пон Ное 03, 2008 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 4:33 pm Заглавие:
И каква е според теб "близката" цена на подобните? Защото по принцип не е ясно какво имаш предвид като стойност на Радиотехниките?!?!?! Те някаква фиксирана,еталонна цена ли имат или какво?Я ни открехни за да се ориентират хората дето ще ти предлагат търсената от теб стока!
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 5:58 pm Заглавие:
Имам хората в този форум за по-разбиращи и знаещи от мен
Аз не знам на каква цена са самите колони, за това съм написал, че ще се разберем за нея в последствие. Като толкова не се разбира какво съм написал и какво имам в предвид махам другото "условие" и готово.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети