Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Anakin има известен опит
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Миналата година имах един майстор в къщи,ползваше басьори (извинявам се но не съм сигурен как се пише) да свали старата мивка (да я изкърти) и също и за фаянса,добре става.И не забравяйте само Жик-Так е важно да има в тоя живот. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gavril Gavrilov има опит
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 1:41 am Заглавие: |
|
|
С леко тъжна усмивка ги чета подобни ръководства. От една страна е смешно, но от друга е тъжна. Хората се отдалечават от науката и познанието, изпадат в комерсиална отдалеченост от реалността и когато се опитат да вникнат в дадената материя - било то аудио или друго - стават подобни смехотворни изцепки. Лекарството за това си е най-обикновенно човешко любопитство. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Хахххахахаххххаххаахааха.
Невероятен:)
И правописа му е на ниво.
Прилича ми малко на небезизвестния "BOSE". |
|
Върнете се в началото |
|
|
BaSs_TeStVaChA чете
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:05 am Заглавие: |
|
|
значи и аз не съм много добре запознат но за 12 инчов говорител не трябва обема на бокса да е от 40 до 70 литра а не от 20 до 50 литра както пише тук |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tisho BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:36 pm Заглавие: Re: Как се прави озвучително тяло-методика |
|
|
Rusin Atanasov написа: |
4-6 винта на стена и 5-10 пирона |
А тел, как така без тел ? Където има пирони трябва и тел да се добави. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rumen Zografov BG Audio Team™
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:39 pm Заглавие: Re: Как се прави озвучително тяло-методика |
|
|
Tisho написа: | Rusin Atanasov написа: |
4-6 винта на стена и 5-10 пирона |
А тел, как така без тел ? Където има пирони трябва и тел да се добави. |
И магическото заклинание: "Е са ти Е**Х майката!" _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Simonov BG Audio Team™
Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:24 pm Заглавие: |
|
|
BaSs_TeStVaChA написа: | значи и аз не съм много добре запознат но за 12 инчов говорител не трябва обема на бокса да е от 40 до 70 литра а не от 20 до 50 литра както пише тук |
Не се притеснявай, ще се научиш, стига да имаш желание
Относно "статията". Тоя ми прилича на някой от продавачите в "лъскавите" кар-аудио магазинчета, отрупани с китайски пластмаси по рафтовете. Самите продавачи са "елегантно облечени" е потник, къси гащи и "маркови" джапанки Тази "статия" застава директно на първо място в категорията HALL OF SHAME и вероятно няма да бъде изместена мнооооооооооого дълго време от pol-position-а
Благодарение на "високо образовани инженери" като тоя, темата кар-аудио все повече и повече става синоним на понятието "селянин с голф" _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
pantera чете и пита
|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 9:51 am Заглавие: |
|
|
като имаш опит,що не земеш да напраиш една затворена кутия с 2 пласта дърво заковани с пирони и ц200 по средата и не сложиш 1000 ватов бас ?
ако вече имаш такова дай снимка да се посмеем !!
оо.. и не забравяй да слушаш само чалга джаз и метъл на нея,щото инъче
ще изгори |
|
Върнете се в началото |
|
|
foggi чете и пита
Регистриран на: May 14, 2008 Мнения: 93 Местожителство: Sofia-liulin
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Днес се рових във форума и О чудо на какво попаднах. Това (казвам това защото нормален човек не би написал подобна безмислица). Това създание дето е написало горепосочените поучения има трайни увреждания от 1000 ватови говнорители и от пироните с които му е закована главата (да не испуска многото мозък, който прелива от нея). Според мене такива трябва да ги застрелват още при раждането им. |
|
Върнете се в началото |
|
|
ShadoWarrioR чете
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 8:35 pm Заглавие: |
|
|
Човека сигурно си е много нормален, И аз едно време (като бях на 15 някаде) се впечатлявах като някой каже че едикоя кола има 5000 вата музика в нея и крИви багажници като НабИчИ баса, НО попаднах на хора и сега ... си мълча и попивам какво говорят знаещите |
|
Върнете се в началото |
|
|
honte чете
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 2:02 pm Заглавие: Re: Как се прави озвучително тяло-методика |
|
|
Rusin Atanasov написа: | "правене на туба"[/i] |
Най-вероятно "туба" за ракия, вино и всякакъв вид DIY усмъртителни шльокавици.
Добър пример как от "Do It Yourself" понякога се получава "Каквото сам си направиш и цяло село да се събере не може да ти направи". _________________ Ние луди глави ли сме или лукови?! |
|
Върнете се в началото |
|
|
gyaurov има опит
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|