Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Ное 23, 2008 6:26 am Заглавие: MP3 - MMS,SD,USB-Flash Reader на Аудио с-ма ,китайски? КАК??
Ми въпроса ми е следния:
Напълни се вече с DVDPlayer-и дето четат от УСБ, ММС,SD
Вече Виждам огромно количество в Германия, пък отскоро по-малко и тук""""Audio-системи""""" китайчета по -30000000 вата . На челния панел на които се мъдри USB ММC SD-за четене на na Mp3 от флашки или карти.
Въпроса ми е: Имате ли представа с какъв чип е изпълнен контола върху паметите и декодването от MP3 към аналогово???????....
сигурно качеството на звука ша е като от радиочасовник ама за идеята искам да си събера едно такова. допълнение за уредбата на жената........
Единственото дето намерих в нета е некви разработки на MP3-Player- и с процесри на AMTel и тн ,скъпи работи в прототипна фаза- абе безмислена история кат се има предвид жълтите братя кво масово происводство през това време развиват....
99% съм сигурен че са събрали всичко в един CMD корпус щото се вгражда във 100% от новата китайска стока( жалко че още не езаляла и нашия пазар
[/img]
Защо го задавам тоя въпрос аджеба?
Щото изчетох целия раздел и нищо от тая тема не е захванато, само намерих разработката за USB Аудио Карта и сигурно скоро ша я поръчам щото исглежда ВЕЛИКО на червеното PCB...., oh otnesoh se...
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 10:31 am Заглавие:
Вграждането на такова нещо ще има смисъл само ако си купиш евтин MP3 плеър с външна карта или USB и му закачиш изхода към усилвателя на свирката.
И пак не знам как ще се оправиш с управлението.
Иначе цената на MP3 проекта ще надхвърли значително цената на всичко останало.
Вграждането на такова нещо ще има смисъл само ако си купиш евтин MP3 плеър с външна карта или USB и му закачиш изхода към усилвателя на свирката.
И пак не знам как ще се оправиш с управлението.
Иначе цената на MP3 проекта ще надхвърли значително цената на всичко останало.
Горе долу, такава е идеята-да го закачана на усллвателя на свирката, а управлението, също не ми е ясно ама 100% ша е с 5 дупки на предния панел и цъкалки ако намера донор за операцията
Kiril Kirilov написа:
Защо не си купиш един всичкоплеър, който има USB порт и да го ползваш като готово устройство?
Вече започват от 39,90, като тези с USB and SD Slot са някъде около 60-70 лв...
Еми защото излиза бая скъпо, демек ако го купя няма защо да го вграждам само требе да го закача на кабеля. Аз за тва питам с каъв аджеба елемент са го изпълнили братята жълтурковци...
Примерно тая картинка дето съм я дал и май вече не и работи линка беше за една уредба дето я продаваха на 50 кинти на старо без колонки ама нямах идея дали и работи риидъра и в осн овни илинии дали ще мога да го отделя от нея
Крайната ми цел е да завърша Уредба с: Грамофон, CD, касетка, радио и МП3 четец. демек почти всички по-масови аудио меди от последните години всички на куп в един корпус....
-касетките минаха през смяна на ремъци и сега бачкат
- ЦД-то чака за нова оптика
- радиото работи
-Грамофона бачка
- МП3- то със USB и MMC host за сега явно не може да го измислиме, ша разгледам на битака за донори идващия уикенд...
Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 11:36 am Заглавие:
не е заляла нашия пазар ама друг път . всички двд-та които се продават в момента са на тоя принцип. ползват се мултимедийни процесори. едни от най-разпространените са mediatek.ето примерно какво поддържа
http://www.mtk.com.tw/Products/MT1389S.html
освен това имат интегриран изход за дисплей и вход за управление.
при полужение че в метро са ги пуснали по 30 лева няма никакъв смисъл да се занимаваш.
Еми защото излиза бая скъпо, демек ако го купя няма защо да го вграждам само требе да го закача на кабеля. Аз за тва питам с каъв аджеба елемент са го изпълнили братята жълтурковци...
Хич не ми се връзва да е по-евтино от предлаганите на пазара щуротии на тая тема.
Накрая като си сметнеш времето за рисърч, разработка, дебъгване и т.н. не 100лв ами 1000 няма да ти стигнат.
Ето ти едни китайчовци които произвеждат такива чипове.
Мен ме интересуваше конткретно този:
http://www.oti.com.tw/en/oti-6889.html
Но от трите ми е-майл-а изпратени, нито един отговор не получих...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети