Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Feb 26, 2005 Мнения: 510 Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 8:08 pm Заглавие:
Ivan Rachev написа:
че е хубаво да хокаш някои който познаваш
Ще поправим тази грешка, надявам се в скоро време _________________ Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 8:35 pm Заглавие:
reel2reel написа:
Извинете - вероятно съм Ви засегнал неумишлено с коментара за цената на CD94 - може би наистина си струва тази цена, но все пак това си е и 20 годишен плеър ! Доколкото разгледах, за още известна сума отгоре може да се купи нов CambrigeAudio Azur 740c, както ме съветваха по-горе - имате ли впечатления от него.
Реално ме интересуваха употребявани плеъри от този клас до около 500-600 лв. / 10 години (може и с оптика за смяна) - оказва се обаче, че добрите са двойно по-стари. Ще се опитам да намеря CD94 mk1/mk2 за такива пари - ако не стане здраве да е
Колкото до CD80 имах предвид външния вид сравнен с CD94, отвътре май няма големи разлики.
Помисли защо един 20 годишен плеар струва на цената на един чисто нов в гаранция, след това си представи колко ще струва новият след 20 години. След това си представи в коя ценова листа е двадесет годишният плеар ако днес трябва да го платиш като нов със същото качество на възпроизвеждане на звука.
Аз не отричам новото, но ако искаш да сравниш цд80 например с нещо ново трябва да вдигнеш драстично стойността на търсене, като парично изражение.
Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 10:07 pm Заглавие:
reel2reel
Само да те информирам, че Philips изкараха старите прашасали книжки с чертежите на CDM1(механиката която се ползва в ранните им плеъри) за да я възродят като CDM1/MK2 в прословутия CD880, който да бъде техният нов флагман. Помисли защо. Помисли защо една голяма част от новиде т.нар. high-end ЦД плейъри с четирицифрени цени ползват пластмасови механики за по 20-30 долара който се скапват сле д3-4 години работа а "двадесет годишните" CDM0 и CDM1 още бачкат _________________
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети