Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
несъм усобено запознат и може и да задам глупав въпрос но се интересувам дали чрез PC със тази звукова карта ще е по-добре звука или със това... Знам че двете неща са съвсем различни но ако денона изкарва по добър звук ще си го взема и няма да използвам PC-то както ми се иска. Ще се използва с Hi-fi усилвател и колони. Благодаря ви предварително за отговора.
Еми като знаеш, че са несъпоставими какъв ти е проблема? А и идва питането, окей, зимаш Денон-а понеже наистина е по-добър от звуковата карта която си посочил, какви дискове ще слушаш на него, ако са записани от компютъра, няма никакъв смисъл в цялата работа.
А и друг въпрос защо не си вземеш един USB кит които се предлагат във форума и не се откажеш от тегавите 100++ канални китайски чуда на инжинерната мисъл на 14 годишен китайски идиот?
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 12:22 pm Заглавие:
Според мен, за парите на Denon-а можеш да си купиш висококачествен DAC и компютъра ти да свири по-добре.
Може да се обадиш на този човек, той прави много добри машини - Аспарух 0887960009
Или да търсиш нещо хубаво втора употреба - примерно Parasound. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 9:03 am Заглавие:
Така по картинки е много трудно, направо невъзможно, да се определи звук. Но АКО принципите, заложени в ламповото устройство са качествено реализирани, то наистина този DAC би трябвало да свири доста по-добре от Denon-а. Всъщност има и далеч по-евтини DAC-ове, включително и предлагани тук, във форума (виж тези на fenkiller или на Teodor Ainadjiev в Digital Audio DIY -> Цифрово Аудио), които реално можеш да чуеш преди да закупиш. Има и други доста добри DIY и комерсиални (като HagUsb, Monica и т.н.). Ако търсиш върхово качество на цена, съизмерима с тази на Denon-а и на посочения от теб DAC - обърни се наистина към Аспарух.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети