Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 11:12 pm Заглавие: Промоция за BGAudio.org от Destaudio.com
Имам радоста да предоставя на вниманието ви магазина ми за car audio, който в последствие ще прерастне в магазин за всякакъв тип аудио.
Всеки един продукт от сайта е с 5% отстъпка за регистрираните членове на клуба. За да получите отстъпката трябва да изпратите лично съобщение на мен, след което ще ви пратя промоционален код, който е индивидуален и важи неограничен брой пъти.
Извинявам се за неудобството с личните съобщения, но това е единственния разумен начин отстъпката да бъде получавана от регистрираните потребители на форума.
Магазина е изцяло онлайн: http://destaudio.com
Подорбности относно поръчките, монтажа и гаранциите на предлаганите от нас продукти може да намерите в самия магазин или на един от посочените телефони + 0885862112.
Също така си позволявам да приканя всеки един желаещ производител на техника свързана с аудиото безплатно да публикува продуктите си в магазина.
Идеята не е базирана на рекламна цел, а само и единственно с цел популяризирането на Home Hi-End Hi-Fi.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети