Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jsc чете и пита
|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Marian Lozev написа: | Ми както казвам,човек или ползва най евтиното или доброто.....
За мен има голяма разлика 363" е с СТК а "463 е с транзисторна ,но ако си с много нисък клас колони може и 363......
Сподели какви колони имаш........ |
Това наистина е доста полезна информация.Аз мислех,че всичко в този ценови клас е интегрално и това е приятна изненада и повлия категорично избора ми.
ОТ-тата ще са всичките с Visaton BG 17,като предните са и с ВЛД 40.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 12:08 am Заглавие: |
|
|
avmaniak написа: |
Целта ми в този форум е да споделям страстта си към киното, а не да се заяждам и затова когато някои спори, моля да се аргументира както прават в местните форуми
|
Щом целта ти е да не се заяждаш, тогава не се заяждай.
Ако такова поведение е допустимо в "местните форуми", в bgaudio не е.
И ако може, малко по-грамотно! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 10:21 am Заглавие: |
|
|
ей леко смешен агент , системата ти е пример за грешно комбиниране на компоненти .Съмнявам се да си виждал и чувал повече от 1% от аудиото конструирано по света . В България в момента се строи най-големия в Европа аудио шоу рум за хай-енд .
Сони 1200 ЕС е поредното дърво което сборно има части за 200 евро в него. Не пишеш просто глупости , а големи глупости .Колоните на Сони са толкова добри колкото автомобилите на Лада . Като начало забрави всичко което знаеш за аудиото (няма да ти е трудно без това не е много) , и прочети всички материали побликувани в саита . Тогава няма да правиш генерални грешки като тази - да се опитваш да правиш хомогенно съраунд поле с различни озвучителни тела. _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Dimitar Atanasov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 11:53 am Заглавие: |
|
|
Аиде да не обиждаме ладите - те също имат своите предимства...например че за относително малко пари получаваш нова кола която е в технологично отношение от началото на 80-те...Докато при SONY за относително повече пари получаваш нещо което е по последните технологични и маркетингови реализации, със всичките преимущества и недостатъци на това. |
|
Върнете се в началото |
|
|
gore има известен опит
Регистриран на: Aug 02, 2005 Мнения: 98 Местожителство: Ботевград/Акапулко
|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 12:10 pm Заглавие: Re: Кои Ресивър да избера Sony? |
|
|
futurism написа: | ...Ще се комбинира със комп,едни добре звучащи Сонита предна задна линия център... |
Много е важно компютъра да е Сони Подобна комбинация би подобрила значително хомогенността на звуковата картина. Същата картина, а и не само тя, би била много по-натурална, ако компютъра бъде разположен по диагонал, в ляво |
|
Върнете се в началото |
|
|
futurism чете
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 6:29 pm Заглавие: |
|
|
здравейте на всички колеги гледам, че доста се изкревила темата щом почнахме за лади да говорим
още не съм си взел Ресивър но важното е че съм се спрял на нещо и това е YAMAHA RX-V663TI за което благодаря на Мариян ,все пак не се купова всеки месец такава стока по добре да се изчака един два месеца и да се вземе по хубав. |
|
Върнете се в началото |
|
|
futurism чете
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 6:36 pm Заглавие: |
|
|
я кажете какъв СУБУФЪР да си взема по добре активен или пасивен ? до 500 лева
но това вероятно ще стана на по късен етап
предварително благодаря на всички |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marian Lozev BG Audio Team™
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2009 11:18 am Заглавие: |
|
|
.......Може да си направиш,но ако говориш за купешко изделие просто си объркал форума ....... ..
Кажи с какво растояние разполагаш. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
|
Alexi чете и пита
|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 4:09 pm Заглавие: |
|
|
няма как да си вземеш пасивен суб за тоя ресивър тъй като той не поддържа такъв ... и като цяло си объркал форума .. инак разликите между Ямаха 363 и 463/563 са много големи и си струват 200+ лв .. втория поддържа звук през ХДМИ и ъкпонверт на аналоговите сигнали към ХДМИ ( без ъпскейл) .. още 350+ лв отгоре на 463/563 за 663 са напълно оправдани тъй като поддържа ХД декодери както и ъпскейл на всички аналогови видео сигнали към ХДМИ ,и т.н. ... горна граница няма ,въпроса е какво точно ти трябва ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
ivodjima чете и пита
|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2009 8:26 pm Заглавие: |
|
|
До 500 лв. суб е пръчка на пръчките замисли се на нещо diy да изпитваш удоволствие от това което си сътворил и да се кефиш. Поздрави. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|