Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 11:10 am Заглавие:
Доколкото знам и чета тези 2 модела са само HDMI switch. Това ще рече, че ако подаваш звук и картина през HDMI входа няма да можеш да чуваш звука на колоните, а само на телевизора. Ще трябва да пускаш отделен кабел за звука - мен лично много ме дразни. Отделно, нямат опция всички приемани сигнали да ги конвертира към HDMI и ще трябва да опъваш един куп кабели до телевизора. Така се губи отчасти идеята от ресийвъра.
Ако не се лъжа, цената им е около 1000 лева, а за тези пари може да вземеш Yamaha 663, който във видео часта е по-добре. За звука е относително и трябва да се чуе.
Mario Pankov Палячото не знае къде се намира и какво говори
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 1:37 pm Заглавие:
Ямахата е въздух под налягане, аз имах такъв и съм го отварял, не го бива нито на звук, нито на сила, нито на меню, нито на нищо. Денон-а е по-добре, а в ценовия клас от 1000лв може да се вземе и Cambridge Audio Azur 340r.
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 2:14 pm Заглавие:
MPankoff написа:
Ямахата е въздух под налягане, аз имах такъв и съм го отварял, не го бива нито на звук, нито на сила, нито на меню, нито на нищо. Денон-а е по-добре, а в ценовия клас от 1000лв може да се вземе и Cambridge Audio Azur 340r.
То пък защото Аzur 340R е много хубав. Вярно, че откъм аудио е доста по-добре, но като видео е само колкото да го водят AV ресийвър.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети