Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
e_manuele има опит
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 10:27 am Заглавие: Захранване за quad 405 |
|
|
Мисля днес да си купя ко,плекта за зглобяване от Млад конструктор но се чудя захранването включено ли е в пакета или не и ако не някой има ли схема за него ? http://www.constructor.bg/mk/Amp_main.htm |
|
Върнете се в началото |
|
|
space чете и пита
Регистриран на: Jun 30, 2007 Мнения: 190 Местожителство: Стара Загора
|
|
Върнете се в началото |
|
|
e_manuele има опит
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за линка има схема на захранване , но също така не знам али е включена към пакета на куада ако знеш ... злато . |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Dimov има известен опит
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Не е ли по-лесно да питаш продавача?
Надали някой тук ще знае кой какво продава и в какъв комплект |
|
Върнете се в началото |
|
|
Black_Panther чете и пита
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:32 pm Заглавие: Re: Захранване за quad 405 |
|
|
e_manuele написа: | Мисля днес да си купя ко,плекта за зглобяване от .. |
Помисли си добре дали да купуваш точно това нещо? До колкото видях схемата това е много крив вариант на куад405 Какви са пък тези "Млад конструктор"? Чак са направили нещо по-добро от оригиналния Куад, техните конструктори сигурно са спали и са измислили нещо което е продадени в хиляди бройки + мега печалба, та са чакали тези да го оправят колко мъка има по тоя свят
Виж, тва ме заинтригува, защо не го направиш него? Изглежда ми доста по добре от оная схема
_________________ the ultimatum life |
|
Върнете се в началото |
|
|
e_manuele има опит
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:57 pm Заглавие: |
|
|
еми като цяло съм навит на всичко , не ме интерисува мощността колкото качественото и "натурално" звучене но откъде мога да закупя такава платка и останалите елементи имаш ли си на идея ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Em1l чете
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 8:56 pm Заглавие: |
|
|
e_manuele написа: | еми като цяло съм навит на всичко , не ме интерисува мощността колкото качественото и "натурално" звучене но откъде мога да закупя такава платка и останалите елементи имаш ли си на идея ? |
Да баистина виждам че темата е стара но ако може даите едно PCB и малко информация за платки елемнти и как се намират(или препоръчаите някои схемичка за начинаещи и да мога да се справя с захранването с РСВ "с всичко" защо както споменах съм Начинаещ |
|
Върнете се в началото |
|
|
radev има опит
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Ама ти ако си наистина начинаещ как ще се справиш с всичко това,според мен за теб е по удачно нещо сгобено и проверено |
|
Върнете се в началото |
|
|
DMC има известен опит
Регистриран на: Sep 27, 2005 Мнения: 81 Местожителство: София/Габрово
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2009 10:34 pm Заглавие: МК |
|
|
Че няма много общо с Куада тая схема е ясно за всички. Но истината е, че сивири задоволително добре, не иска никакви настройки и е изпълнена с много евтина елементна база. Така, че като за първи усилвател е супер. Ако искаш нещо много хай-фи не е това твоята схема. Но ако ще я правиш наистина погледни www.quad.hit.bg. Махни гадния 741 и защитата по ток на крайните транзистори - разликата е чуваема. И ако искаш да я търкаляш на +-40 волта по-добре разкарай тия TIP142/147 и си намери BDX66C/67C или българските им аналози 2T7066C/67C. Руските КТ-та пак са по-добре от TIP142/147. Успех с начинанието. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|