Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 10:14 am Заглавие: Мнение за Harman/Kardon HD7300
Имам възможност да взема този плеар.Интересувам се как от към звучене качество на изработкака и компонентите.Заслужава ли си 70лв.За справка преди имах Sony CDP-397, но не устаноах доволен.CD-то ще се слуша на ресийвър Harman/Kardon HK795i и две хорни с FR13.Благодаря!
Mario Pankov Палячото не знае къде се намира и какво говори
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 1:13 pm Заглавие:
Аз имам един HD7400 вкъщи в импровизираната работилница. Не правя нищо по него, просто съм го хвърлил там, на звук едно ДВД Тошиба от 100лв го отнася. Ако HD7300 e сходен, това би трябвало да ти даде идея що за машина е. Най-добре е да попиташ собственика дали ще има нещо напротив да ти го даде за ден да го чуеш във вас и сам да прецениш.
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 9:02 pm Заглавие:
Не вярвах, че е толкова зле!!!А някой да даде предложения за среден клас CD плеар.Интересувам се каква марка и модел да търся.Ценовия диапазон е до около 150-200лв.Иска ми се да нещо което после да го вържа заедно с едно лампово усилвателче.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети