Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aleksandurg чете и пита

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 3:27 pm Заглавие: 10 ГДШ-102 |
|
|
http://5122.ua.all-biz.info/cat.php?oid=12919
За този говорител става въпрос взех ги от еин приятел смених им гънките защото бяха изгнили . Звучат наистина много добре но както се вижда са малки ватове (въпреки че ги прослушах до 40вата без никакъв проблем )
Мислех си да намеря още 2 такива и да ги свържа серийно , мислех си също да ги одрежа на някаква честота между 150-400 а за ниските да използвам ТВМ 226 с който единствено разполагам . За това пиша тук да ми кажете кое е най - удачно , а може би някой друг вариант ? Защото говорителчетата найстина звучат много чисто и дедайлно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Нямаш ли път към София, може да измерим тези говорители.
Ако написаното от производителя е вярно, според мен може да им измислим по-интересно приложение... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aleksandurg чете и пита

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
какво например, хорни ли имаш впредвид ? Но едва ли ще имам път .
Малко подробности: бяха комплект във едни кутии със заден капак шпертплат със един руски усилвател ако не се лъжа маяк ,бащата на моя приятел го бил спечелил на търг на времето , но с времето гънките им са се разложили и им дадох 10лв за двата ... Въпреки че съм и променил качествата със слагането на други гънки продължават да звучат много по-добре от моите 3лентови ОТ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 6:18 pm Заглавие: |
|
|
aleksandurg написа: | какво например, хорни ли имаш впредвид ? |
Напълно е възможно. Измерванията ще дадат насока за разсъждения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Audiomaster има сериозен опит

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 1:25 am Заглавие: |
|
|
aleksandurg написа: | какво например, хорни ли имаш впредвид ? Но едва ли ще имам път .
Малко подробности: бяха комплект във едни кутии със заден капак шпертплат със един руски усилвател ако не се лъжа маяк ,бащата на моя приятел го бил спечелил на търг на времето , но с времето гънките им са се разложили и им дадох 10лв за двата ... Въпреки че съм и променил качествата със слагането на други гънки продължават да звучат много по-добре от моите 3лентови ОТ |
Пусни някоя и друга снимка да се видят новите гофри, които си сложил. Ако се интересуваш, разполагам с такива модели. _________________ 089 9867 140
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aleksandurg чете и пита

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 2:41 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
biliar има опит

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 5:40 pm Заглавие: 10гдш |
|
|
aleksandurg написа: |
 | Щом толкова ти харесват, все пак ги прати при хората да ги измерят, от това само ще спечелиш.Прегледах сайта , но от личен опит знам : ориг. гънка е от тънък дунапрен жълта, има сно сна трептилка, и стандарт. целулозна шпула. Мембраната е слаба но за20в. бива.Какъвто и да е филтър, буквално ще кастрира пасивния излъчвател.( фунийката) Поздрави. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aleksandurg чете и пита

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Да, не е добър вариант да се реже с филтър , това го установих , но не ми се занимава с този говорител вече ... насочвам се към дълбоките води.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|