Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MeTpuKc чете
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 4:49 pm Заглавие: Малка професионална кинозала |
|
|
Здравейте момчета. Виждам, че тука сте се събрали все хора, които знаете много неща за аудиосистемите и всичко свързано с тях. Аз бих искал Вашито мнение за направа на малка кинозала до 25 човека с добро звучене и видео. Незнам къде да търся за техника и каква да купя. Ако ми помогнете ще съм Ви благодарен. И разбира се какво трябва да вложа за това. Залата е за лично ползване, а не с комерсиални цели. Благодаря предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 5:15 pm Заглавие: Re: Малка професионална кинозала |
|
|
MeTpuKc написа: | Здравейте момчета. Виждам, че тука сте се събрали все хора, които знаете много неща за аудиосистемите и всичко свързано с тях. Аз бих искал Вашито мнение за направа на малка кинозала до 25 човека с добро звучене и видео. Незнам къде да търся за техника и каква да купя. Ако ми помогнете ще съм Ви благодарен. И разбира се какво трябва да вложа за това. Залата е за лично ползване, а не с комерсиални цели. Благодаря предварително. |
Т.е. няма да е професионална _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Borislav Stankov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Определи бюджет.
И в най-общи линии как си представяш нещата. _________________
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967. |
|
Върнете се в началото |
|
|
MeTpuKc чете
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Може би ц бюджет до 20000 - 25000 лв. Изхарчих вече един проектор - сварши му лампата и неможах да намеря друга за него. Добро озвучаване и места до 25-30 човека. Незнам колко квадрата да ми е помещението. Може би обстановката ще е малко по луксозна от обикновено. Сепарета и по хубави седалки. Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marian Lozev BG Audio Team™
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 8:17 pm Заглавие: |
|
|
С тези пари няма да стане кино за 25 човека.
Ако една хай-енд система е 10 000лв ,то киното го умножаваш по 5 минимум. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Мариане успокой топката малко , с 25 000лв може да се направи сносен салон за 30 души , човека не търси хай-енд кино. _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
MeTpuKc чете
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Каква марка трябва да ми е системата? То имс прожекционен апарат и озвучаване. Въпросът ми е за тях. Кажете колко може да ми излезе поне. |
|
Върнете се в началото |
|
|
viktor чете и пита
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Gethsemane има известен опит
|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Този бюджет само за техниката ли е или и за "сепаретата"?
Защото първия вариант е напълно възможен.
Според мен обаче, ако не кажеш все пак параметри и за помещението ще е трудно да ти помогнем с конкретни предложения. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marian Lozev BG Audio Team™
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 12:04 am Заглавие: |
|
|
Sory брат е осъзнах правилно нещата , MeTpuKc извиниме... _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
|
MeTpuKc чете
|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 12:06 am Заглавие: |
|
|
Парите горе са за техниката. Помещението е кам 65-70 кв. Височина 3.50. Максимум 25 човека. сепаретата отделно. Гладам тука едни изпълнения и са страхотни само дето и те са с проектори. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gethsemane има известен опит
|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 12:51 am Заглавие: |
|
|
Честно казано това със сепаретата нещо не ми става ясно. Помещението май ще е достатъчно за "стандартно" кино с 4 реда по 5-6 седалки. Има височината да се направят амфитеатрално. СПоред мен с проектор за около 4-5 хил. евро, екран 2,40:1 около 3,50-4 метра ширина.
По-запознатите да кажат колко ОТ са необходими за такова помещение дали с останалите 10-15 хил. лева могат да се набавят. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|