Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Моето мнение е че високите ги няма заради говорителя. Хорната оказва влияние само на ниските. Това може би основание да залепиш и втората страна. Като гледам са добре изработени и втората страна трябва да пасне плътно. Стегни я добре със стеги.
Колкото за заоблянто на ръбовете - това е твое решение. Аз за сега не съм убеден че ще окаже някакво влияние. Мога да го докажа чисто теоретино, но все пак звука не е вятър.
Най - вероятно проблема е във високоговорителя. Не съм слушал FR10, но като му гледам АЧХ не бих очаквал нещо читаво над 5-7 kHz без някакви намеси като палци и т.н.
Не си си попълнил местожителството, но ако си от София мога да те поканя да чуеш хорни и TL с FRS8 и BG17
_________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети