Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 9:42 pm Заглавие: YAMAHA HTR-6130SI
Здравейте,
това ми е първото писане в този форум.
Целта да се включа е една промоция в Техномаркет и моето огромно колебание дали си заслужава. Целта ми е да обзаведа нов апартамент с нещо прилично като звучене. Държа на съраунда но ще го ползвам повече за музика (имам голямо количество 5.1 албуми). Можете ли да дадете мнение за ресивъра и за колоните които вървят на промоция към него, изглеждат нелоши. Изчетох днес едно 40-50% от сайта и останах с впечатление че ямаха не са лоши като качество за непретенциозни слушатели.
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 10:11 am Заглавие:
смехотворни са и ресивъра който е китайски и колоните ,но за тез пари толкоз .. те са за джангър по време на кино ,не са за музика .. от тоя комплект плеъра е приятен ,има ъпконверт до 1080 през ХДМИ
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 2:44 pm Заглавие:
Аз не виждам смисъла от DVD плеър ... защо не си купиш ресийвър за 400-500 лева и отделно колони за остналите пари, каквито ти харесат? _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети