Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 5:13 pm Заглавие:
това което съм написал по-горе е валидно за моята Видео карта - ATI Radeon 9550 (пиша по памет, защото сега съм с друг комп с N-Videa).
аз инсталирах допълнително ATI - Catalist. (най-новата версия към момента). И след това на неговите настройки се появиха различни опции.
Имах големи ядове с ATI, докато тръгне TV-то от там, то беше цъкане, пробване, пак цъкане, пак пробване, понякога имах чувството че няма никаква логика в този software.
След борбата с ATI, N-Videa е направо песен, ако имаш избор - сложи си N-Videa.
мисля че в hardware.bg някои друг би могъл да помогне.
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 11:39 pm Заглавие:
ползвам 10м ХДМИ кабел и си гледам и слушам през него филми от РСто на плазмичката в другата стая .. от Ати 3ххх нагоре можеш да си пускаш и звук по кабела ,поддържа се .. ако има нещо ще помагам ,така като чета малко не се ориентирам ти всъщност нищо не си пробвал ,връзваш кабела и няма образ то има настройки които се правят .. като за начало разпознава ли ти изобщо ТВто ? трябва да излезе в Каталиста като втори дисплей ,по дефолт неактивен .. като го активираш имаш 2 опции - Клоне и Екстенд ,като избереш една от тях вече трябва да излезе образ. не надвишавай разделителната на ТВто . Прочети на кой ХДМИ вход поддържа връзка към РС - не винаги е на всеки - тука тънкостта е че РСто трябва да разпознае ТВто ,инак никога няма да изкараш образ на него .Добре е да ползваш оригиналния преходник на картата ДВИ-ХДМИ ако има такъв ,и обикновен ХДМИ кабел( това последното е задължително ако искаш да изкараш и звук на ТВто по тоя кабел)
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети