Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 10:36 am Заглавие: Връзка на лаптоп с домашно кино
Здравейте!
Търся си лаптоп, който да мога да свържа към системата ми за домашно кино, състояща се от прожектор и многоканален усилвател.Видето ще върви по HDMI към прожектора, а звукът в цифров вид по оптичен или коаксиален кабел към усилвателя.
Моля, препоръчайте ми подходящ лаптоп.
Благодаря :Drinks:
Доста странно виждане, освен филми и музика нещо друго ще правиш ли на лаптопа? А и каква сума си готов да похарчиш, 12, 15, 17" дисплей. Това не е като да ти се препоръчат говорители при ясна цел.
Иначе лаптопи колко щеш от 500 до 50000лв. _________________ http://destaudio.com
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 3:55 pm Заглавие:
каква е идеята да купиш лаптоп за 2000 лева за нещо, което го правят по-добре устройства за 200-1000 лева?
Виж, ако ти трябва И за работа вече съм съгласен.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети