Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 11:22 am Заглавие: ЗОР!! DX 6770...
Привет на знаещите!
Помогнете за следното:
Купих скоро ЦД ОНКИО ДХ 6770 /медно шаси,отделни трафове и бла-бла/ Като от магазина - махагонови страници,без петънце....ОБАЧЕ свири само каквото си иска - някой път чете презаписвани дискове,а не иска да чете нови американски дискове.Освен това се чува тихо прещракване в самия компонент,нонякога прекъсване на звука,а понякога свири добре и изведнъж минава пре песента на бързи обороти...Може би има нужда от почистване,може би нова оптика,но аз нямам нужната квалификация,а не искам да го давам на кой да е.
Помогнете ми!
Благодаря предварително!
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 11:02 pm Заглавие:
Горе двама различни юзъра ли пишат или...
Като гледам за какъв плейър става дума, аз бих добавил и да се подбере внимателно в кой сервиз да се занесе - не е работа за всеки да бара такива машини. Според мен има нужда от настройка и профилактика на ниско ниво, малко хора биха успели да направят това нещо. Все пак може да иска и малко раздвижване ако не е бачкал доста време - остави го да поработи с някъв диск който може да чете...
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 11:32 am Заглавие: Re: Зор! DX 6770
paloma написа:
Никога не съм чувал по блестяща идея!!!! Сервиз! Просто гениално....
Моля,ако не можете да помогнете,не се проявяваите като простак!
Очаквам да чуя по-добри идеи от вас за подкрепа на твърденията ви!
Ако не го направите до утре ще бъдете баннат от форума поради нарушаване на точка 11 от правилата.
Съжалявам,ако съм обидил някой.НО,изрично не искам да дам плеъра на КОЙ ДА Е,затова питам можещите и знаещите.
А да ме пращат на сервиз си е подигравка.НИКОЙ от хората във форума няма да си занесе нещо просто ей така,в някакъв сервиз.Приемам подобен съвет сериозно,само ако епридружен с адрес,име и т.н.
Моите уважения към администратора,но с голям к..... лесно се пикае!
А заплахи приемам само лице в лице - защото тогава най-често просто не ги отправят към мен....
Та,така.
Благодаря на тези,които на "лично" споделиха опита си.ТАКА разбирам смисъла за съществуването на подобен форум и общество!
Поздрави!
Виж,
тук чета от много време, но ... не пиша.
Така беше задал въпросът, че "нормалният" отговор беше: Закарай го на сервиз.
Сигурен съм, че не желаеш сульо и пульо да се учат на него, и точно по тази причина трябваше да помолиш за компетентно мнение, а именно на кой добър майстор да го занесеш. Кой способен човек би му направил необходимата профилактика... Та така...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети