Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Stoqn Kostadinov има опит
Регистриран на: Jan 04, 2005 Мнения: 195 Местожителство: Благоевград , София
|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 11:58 pm Заглавие: Function One in Viper Rooms |
|
|
Някой слушал ли е системата на Function One във Viper Rooms.Как се представя.Много ми е интересно да я чуя.Някой има ли някакви отзиви. _________________ Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно. |
|
Върнете се в началото |
|
|
M-One има сериозен опит
|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 11:43 am Заглавие: |
|
|
Аз съм продал тази уредба там . За монтажа и пристигана лично Тони Андрюс , но за съжаление и той не успя да убеди собствника на клуба да постави тонколоните на Тяхното място . Последните новини са ,че ще бъде поставена закъснителна система и съсвсем ще стане "манджа с грозде" там . Можете успешно да прибавите и факта , че DJ-те свирещи там пускат предимно Мр3 и допълнително обесмисят уредбата .
Моето мнение като човек работил 3 години с Funktion-One и прокарал пътят на тази фирма в България е : Във Вайпър Руумс НЕМОЖЕ да бъде добита представа за качествата на тази уредба . |
|
Върнете се в началото |
|
|
Stoqn Kostadinov има опит
Регистриран на: Jan 04, 2005 Мнения: 195 Местожителство: Благоевград , София
|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Много жалко че в България всеки собственик на заведение гледа да събере повече хора за сметка на комфорта и както в случая разположението на озвучителните тела.Жалко е и за хубавата система че не може да си покаже пълния потенциал но все пак ще отида да я чуя. _________________ Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivelin Braikov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Stoqn Kostadinov написа: | ...но все пак ще отида да я чуя. |
Естествено!
И аз ще направя така. _________________ This is no offence, but... you are a robot, aren't you? |
|
Върнете се в началото |
|
|
M-One има сериозен опит
|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Поинтересувайте се кога има гост - DJ и отивайте |
|
Върнете се в началото |
|
|
Toni Nikolov има известен опит
Регистриран на: Jun 22, 2006 Мнения: 89 Местожителство: Студентски Град бл. 12 /гр. Гоце Делчев
|
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте и от мен! Дискотеката ми е на 100 метра от блока, бил съм веднъж, но беше намалено и стоях 2-3 мин. така, че неможах да усетя системата. Много ще се радвам, ако се организираме с някой от форума да отидем заедно. Тъкмо ще е добър повод да се запозная с някои от вас на живо.
Поздрави! Стоян _________________ Робът се бори за свобода, а свободният за съвършенство! www.bgaudio.org |
|
Върнете се в началото |
|
|
Evelina Milusheva BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 6:12 pm Заглавие: |
|
|
И аз бих я чула отново с удоволствие Но определено чакам да дойде някой гост, който си струва.
Не зная дали това е същата система, която свиреше в BlackBox...Не че има голямо значение, явно не са вложени толкова усилия. Имам предвид че там нещата там бяха направени много добре, помещението беше обработено и т.н. Бях много впечатлена и това беше най-добре звучащия клуб в София. За съжаление беше...
Надявам се скоро да има някое интересно парти във Viper Rooms, за да мога да дам конкретно мнение за системата _________________ Reality bites like pit bull fights...
Министерство на звука |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 9:38 pm Заглавие: |
|
|
...много по-скромна е от тази която беше в Блек Бокс . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|