Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Здравейте.Отново се обръщам към Вас с молба за помощ.Харесах посочения модел от сайта на bodan.Проблема е,че е много далече от Пловдив и нямам възможност да го чуя.Някой би ли споделил особености около него,ако има впечатления от този модел(звук,качество).
Благодаря!
Поздрави,
Петър
Здравейте.Отново се обръщам към Вас с молба за помощ.Харесах посочения модел от сайта на bodan.Проблема е,че е много далече от Пловдив и нямам възможност да го чуя.Някой би ли споделил особености около него,ако има впечатления от този модел(звук,качество).
Благодаря!
Поздрави,
Петър
Здравей,
имам същия усилвател на вилата, доста сериозна машина.....е, зависи какво очакваш от нея. Хубавото е,че има и клас А....за тези пари си заслужава
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 1:44 pm Заглавие:
Yamaha-та вече е при мен от днес.Доволен съм.Стегнат и акуратен звук(но не "студен" или пък "сух,твърд").Добра динамика,присъствие и на детайл.Слушах го 10-ина мин. и трябваше да тръгвам.Довечера ще експериментирам с повече жанрове.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети