Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 6:59 pm Заглавие:
здравейте на всички ,участвали в този проект . разполагам с няколко широколентови говорителя Martin-Audio с 10 сантометрова мембрана и 13 см разтояние между монтажните отвори (винтовете) .поради спецификата на фирмата за тях знам само че са 50 вата на 8 ома и свирят до 20 килохерца +/- 3 dB . тъй като те са с доказани звукови качества съм изключително любопитен да ги чуя в някоя от направените вече хорни за този размер говорители . ако някой от собственияите на такива хорни е заинтересован и съгласен да поставим мойте говорители в неговите хорни ще бъда благодарен да се свърже с мен . ето и телефона ми - 0898 516 353 Ваньо .
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 11:09 am Заглавие:
Rumen Suvandjiev написа:
Дай направо модела - можем да врътнем едни хорни специално за него, стига да има параметри. И да няма - ще ги измерим...
модела е Martin-Audio DLS501 ICT full-range driver . говорителят не се предлага/продава като отделен компонент , а само в тонколони и затова няма побликувани параметри никъде . търсил съм ги не веднъж . компанията си произвежда сама говорителите за свойте тонколони , така че единственият вариянт е да се измери .ето го и въпросният говорител :
идеята ми бе първо да ги поставим в някоя готова рупорна тонколона , тъй като говорителите които имам в мен са работили известно време - около 2 месеца при постоянно висока мощност и със сигурност вече имат дори и минимални отклонения от параметрите им като нови . засега неоткривам проблем в тях на слушане , тествахме ги с колега на генератор - и там никакви грижи , дори впечатлиха колегата ,който се занимава професионално с говорители повече от 20 години . ако есперимента даде добри резултати , веднага ще си поръчам два нови , накоито да свалим параметрите и тогава да се проектира хорна специално за тях .
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети