Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
triforce чете
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 7:51 am Заглавие: Здравейте! |
|
|
Имам едно такова интересно въпросче. Вчера ми вкараха оферта, да разменя моят нов стерео усилвател със стар модел 7+1 - DENON 3801. Всичко е супер, ама няма дистанционно управление. Въпросът ми е: Има ли от къде да си купя това дистанционно и някой знае ли каква ще му е цената (до 100, до 200 лева).
Благодаря предварително за отговорите и лек ден! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 7:59 am Заглавие: Re: Здравейте! |
|
|
Ако не намериш на DENON, може да си вземеш универсално на Logitech и да заредиш в него кода. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marian Lozev BG Audio Team™
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 9:26 am Заглавие: |
|
|
.....което пак не е сигурно дали ще отговаря на оригиналното. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
|
triforce чете
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 9:57 am Заглавие: |
|
|
Взех го вече! Човека търсеше СТЕРЕО усилвател и му дадох един Техникс 2х40 на 8 ома. Обаче тези 6+1 явно има нужда от бас каса. Питах хора, които има у тях си 5+1 и 6+1 и ми казаха, че усилвателя няма добри ниски честоти. Имам Sony STR-DE197 и ми вади по-хубави ниски честоти от DENON 3801. Някой по-запознат да ми каже дали не съм объркал нещо в настройките или няма спасение без бас каса? Проблема с дистанционното остава - чакам предложения. Благодаря Ви и лек ден! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|