Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iasen4o25 има опит
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 10:35 am Заглавие: продавам чинчове Nakamichi и Goldsnake |
|
|
продавам чинчове Nakamichi и Goldsnake:
1. Goldsnake
-алуминиев корпус
-позлатени
-за кабел до 7 мм
цена 4.50 лв./бр , продават се само комплекти кратни на 4 ( 2 червени и 2 сини ).
2. Nakamichi
-заключващи се ( капачката е с цанга, след като буксата се вкара в женската се завива
докрай и затяга предната част на чинча до такава степен ,че няма вадене)
-изключително плътен контакт
-алуминиев анодиран корпус
-24к позлатени
-за кабел до 10 мм
цена 7 лв/бр. продават се само комплекти кратни на 4 ( 2 червени и 2 бели ).
тел 0888 302612 Ясен
София |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 11:24 am Заглавие: Re: продавам чинчове Nakamichi и Goldsnake |
|
|
Ясене, кажи че са "Nakamichi" оригиналдъ да не се заблуди някой. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
alpinab чете и пита
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 3:59 pm Заглавие: Re: продавам чинчове Nakamichi и Goldsnake |
|
|
Nanko Rusev написа: | Ясене, кажи че са "Nakamichi" оригиналдъ да не се заблуди някой. |
Може ли да уточниш какво имаше на предвид с поста си , защото аз имам интерес за Накамичитата , но с това твое изказване се замислих.
Имаше на предвид , че са наистина оригинални или копие на оригинални? |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 5:45 pm Заглавие: Re: продавам чинчове Nakamichi и Goldsnake |
|
|
Че Nakamichi никога не са произвеждали чинчове Не казвам че тези са лоши за парите си, макар че бананите "Nakamichi" според мен не си оправдават цената _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
iasen4o25 има опит
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 6:23 am Заглавие: |
|
|
Нанко по-важния въпрос , който трябва да си зададеш е има ли значение какво пише на бананките или чинчовете след като качеството и изработката им са отлични особено за цената си, и че са китайски в случая няма никакво значение.
може ли да споделиш с какво не ти харесаха бананите, и да ми посочиш нещо по-добро което се предлага в БГ на по-ниска цена. |
|
Върнете се в началото |
|
|
StefanStefanov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 8:33 am Заглавие: |
|
|
След като няма значение какво пише и ти не го пиши в заглавието, ок? |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 9:48 am Заглавие: |
|
|
iasen4o25 написа: | Нанко по-важния въпрос , който трябва да си зададеш е има ли значение какво пише на бананките или чинчовете след като качеството и изработката им са отлични особено за цената си, и че са китайски в случая няма никакво значение.
може ли да споделиш с какво не ти харесаха бананите, и да ми посочиш нещо по-добро което се предлага в БГ на по-ниска цена. |
Няма значение какво пише, но има значение как се представя един продукт, особено като е за продажба. Китаец, на който пише "Nakamichi" трябва да се предлага като "Китаец, на който пише "Nakamichi"", а не като "Nakamichi". И ако още се правиш на ударен, че не разбираш за какво ти говоря - alpina беше готов да си купи от тези чинчове само заради марката.
Бананите не ми хареха спрямо бананите ми за по 10 стотинки а иначе предполагам при Божо има Neotech за тази цена. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
iasen4o25 има опит
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Значи на бананите и чинчовете пише Накамичи затова ги пускам под такова заглавие, дал съм снимка и описание на продукта, от там нататък всеки сам си преценява дали са Оригинал или "Оригинал" и дали го устройват за тази цена.
И пак не разбрах какво не ти хареса в бананите спрямо тея за 10ст, а при Божо бананите които аз съм виждал започват от цена 6 лв/бр. и според мен не са по-добри от мойте "Накамичита". |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 4:39 pm Заглавие: |
|
|
iasen4o25 написа: | Значи на бананите и чинчовете пише Накамичи затова ги пускам под такова заглавие, дал съм снимка и описание на продукта, от там нататък всеки сам си преценява дали са Оригинал или "Оригинал" и дали го устройват за тази цена. | ..
в описанието освен , че не подчертаваш , че не са оригинални направо го спестяваш . После пък при съвсем добронамерена и уместна забележка изасняваща произхода на стоката която предлагаш , играеш неразбрал . Това че имаш 3 звезди те спаси , при всякакъв друг вариант рязко отпадаше от форума без никакви обяснения _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|