Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 4:10 am Заглавие: слушалки Grado
Искам да споделя мнението си за слушалки Grado Alessandro One.Та въпросните слушалки ги ползвам от 1 год,Тези са ми 8 ми чифт и мисля,че накрая попаднах на едни наистина добри слушалки.Първите ми бяха Респром дц 200,преди 28 год,След това ползвах TДС-5 руски по лизенз на Yamaha,Sony DR-S3 ,JVC-HA-D 50,AKG -K140,Bang Olufsen,Philips -китайски и др.След около 30 год.слушане на музика намерих истински добрите слушалки-Grado.Донеси ми ги приятел от Англия след като ги поръча от Щатите.Цената им е 99$ и доставката до Англия е безплатна но има мито 16 паунда.След 1 год. употреба те са вече разработени и звука им наистина се промени.Ниските са по топли и приятни,високите доста прозрачни.Звуковата сцена е доста широка.Изпълнителя е непосредственно пред теб.Могат да се слушат много време без изморяване на ушите.Много са удобни.Като недостатък мога да посоча късия-2 метра кабелПрепоръчвам ги като едни от добрите слушалки на достъпна цена..-krasimir60.
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 7:40 am Заглавие:
Изпълнителя е в центъра на главата ти , което за мен обезмисля цялата работа със слушалките .Иначе тези които имаш са едни от най-качествените изобщо . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 7:56 am Заглавие: Re: слушалки Grado
krasimir60 написа:
Като недостатък мога да посоча късия-2 метра кабел.-krasimir60.
Днес е недостатък , утре ще ти е в плюс. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети