Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
torque има известен опит
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 3:48 pm Заглавие: SONY CDP: 222esd vs 950 vs M95 |
|
|
Sony 222esd :TDA1541 - CXD1088 KSS-151A
Sony 950 : TDA1541A - CXD1088A KSS-150A
Sony M95: TDA1541 - CXD1088 KSS-210A
И така, кой от трите да си избера?
Първите два са на много близка цена ~150
уж тда1541а е по-добро от същото без "а" накрая,но може би аналоговата част на еспритката е по-добра
Някой да може да даде дъвет?
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Димитър Димитров чете и пита
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 9:55 am Заглавие: |
|
|
Избра ли си вече? Ами според мен най-добре е първо да ги чуеш и ако ти позволяват след това да ги отвориш, за да си огледаш елементната база.Сподели какви са ти впечатленията от моделите.Инак цената им не е много висока.Зависи от търговеца все пак. |
|
Върнете се в началото |
|
|
nikikoz има опит
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 10:01 am Заглавие: Моето скромно мнение |
|
|
не съм ги слушал и трите но според мен които и да избереш от трите за да свирне наистина добре трябва да се модне. Ако аз бях на твое място бих решил дали да инвестирам в мод на плеъра и да се допитам до човека които ще го направи кой да избера. Така е най редно. Иначе не очаквай нещо кой знае какво като "фабричен" звук от тези плеъри...Успех
П.П. Дори и да не можеш да си позволиш да направиш мода веднага пак е хубаво да вземеш този плеър които потенциално е най добър _________________ Единственото на което вярвам са ушите ми... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Димитър Димитров чете и пита
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 10:38 am Заглавие: Re: Моето скромно мнение |
|
|
nikikoz написа: | не съм ги слушал и трите но според мен които и да избереш от трите за да свирне наистина добре трябва да се модне. Ако аз бях на твое място бих решил дали да инвестирам в мод на плеъра и да се допитам до човека които ще го направи кой да избера. Така е най редно. Иначе не очаквай нещо кой знае какво като "фабричен" звук от тези плеъри...Успех
П.П. Дори и да не можеш да си позволиш да направиш мода веднага пак е хубаво да вземеш този плеър които потенциално е най добър |
Съгласен съм с теб, но защо да не си направи модификацията сам.Ако е така той иска да се допита към нас. |
|
Върнете се в началото |
|
|
nikikoz има опит
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 1:30 pm Заглавие: Re: Моето скромно мнение |
|
|
Димитър Димитров написа: | Съгласен съм с теб, но защо да не си направи модификацията сам.Ако е така той иска да се допита към нас. |
Мой ред е да се съглася с теб аз понеже съм технически неподготвен и не се занимавам да правя сам модифициранията за това по подразбиране си мисля че и другите са като мен... _________________ Единственото на което вярвам са ушите ми... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 2:41 pm Заглавие: Re: Моето скромно мнение |
|
|
Момчета, съветите ви са номер 1!
Има конкретен въпрос "кой от трите плеъра" а отговорите ви са "Ето как да избираш плеъри" и "и трите ти плеъра ще станат ама като ........" - все неща не-свързани с темата.
В допълнение, като му пишете 4 месеца по-късно, едва ли има файда.
nikikoz, кой ще му препоръчаш да му модне плеъра? Колко пари ще му струва? Какъв ще е резултата като звук? След като ще оставя едни $ за мод, има ли файда от някой от трите плеъра или е по-добре да се купи друг? Та такива, общи въпроси... _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
torque има известен опит
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите, но засега се отказах да копувам плеяр.... и без това почти не си слушам системката, понеже повечето време съм във Варна. А и почнах да си мисля, че по си струва отделен цап и двд или пц като транспорт. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 9:38 pm Заглавие: |
|
|
torque написа: | Благодаря за съветите, но засега се отказах да копувам плеяр.... и без това почти не си слушам системката, понеже повечето време съм във Варна. А и почнах да си мисля, че по си струва отделен цап и двд или пц като транспорт. |
08788 27677 - мини да пием по една бира _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
asen_v_k чете и пита
Регистриран на: Aug 29, 2008 Мнения: 140 Местожителство: Padova (Italia)
|
Пуснато на: Пет Апр 17, 2009 9:32 pm Заглавие: Re: SONY CDP: 222esd vs 950 vs M95 |
|
|
torque написа: | Sony 222esd :TDA1541 - CXD1088 KSS-151A
Sony 950 : TDA1541A - CXD1088A KSS-150A
Sony M95: TDA1541 - CXD1088 KSS-210A
И така, кой от трите да си избера?
Първите два са на много близка цена ~150
уж тда1541а е по-добро от същото без "а" накрая,но може би аналоговата част на еспритката е по-добра
Някой да може да даде дъвет?
Благодаря! |
Аз съм от тези дето мразят Сони но ESD серията е номер 1според мен 222 ESD |
|
Върнете се в началото |
|
|
|