Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
shanko Търговец
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 10:39 am Заглавие: търся цифров медия адаптер *** Вече-не.Темата е за триене. |
|
|
Привет.Някой да има за продаване нещо подобно?
http://www.cbs-bg.com/content/view/70/14/
От тук ми отговориха,че не знаят кога ще има,имало ли е,нито ориентировъчна цена... _________________ www.shankoaudio.com/forum
www.shankoaudio.com
Последната промяна е направена от shanko на Сря Апр 22, 2009 5:26 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
joroj чете
|
|
Върнете се в началото |
|
|
svilar чете
|
|
Върнете се в началото |
|
|
joroj чете
|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 8:19 pm Заглавие: Re: търся цифров медия адаптер |
|
|
Да това го има в сайта на попкорн бг и и аз съм се замислил за един такъв, ама пусти пари .Чете доволно количество формати има и оптичен изход http://www.popcornhour-bg.com/?id=11 |
|
Върнете се в началото |
|
|
shanko Търговец
|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 11:00 pm Заглавие: re |
|
|
Знам ги всичките,но обърнете внимание какво точно търся...БЕЗЖИЧНО....т.е без да опъвам кабели /USB/от P.C. kъм независимо кой модел медиаплеър/жичен!/.... _________________ www.shankoaudio.com/forum
www.shankoaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 11:24 pm Заглавие: Re: re |
|
|
shanko написа: | Знам ги всичките,но обърнете внимание какво точно търся...БЕЗЖИЧНО....т.е без да опъвам кабели /USB/от P.C. kъм независимо кой модел медиаплеър/жичен!/.... |
Ами защо не го написа, а даваш линкове, от които не се разбира какво искаш?
http://www.popcornhour-bg.com/?id=10
+ Wi-Fi adapter _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
svilar чете
|
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 7:58 am Заглавие: Re: re |
|
|
Според мен е по добре да си търсиш плеар който да ти чете 1080Р ,а колкото до безжичната връзка ,продават се такива хард дискове.За сега изборът на добър плеар с възможности за HD 1080P не е толкова голям. Ако изчакаш още една година,ще има и богат избор и ниски цени. |
|
Върнете се в началото |
|
|
shanko Търговец
|
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 10:57 am Заглавие: Re: re |
|
|
Nanko Rusev написа: | shanko написа: | Знам ги всичките,но обърнете внимание какво точно търся...БЕЗЖИЧНО....т.е без да опъвам кабели /USB/от P.C. kъм независимо кой модел медиаплеър/жичен!/.... |
Ами защо не го написа, а даваш линкове, от които не се разбира какво искаш?
http://www.popcornhour-bg.com/?id=10
+ Wi-Fi adapter |
Написал съм.Линка е точно за wi-fi адаптер,а плеър си имам. _________________ www.shankoaudio.com/forum
www.shankoaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
shanko Търговец
|
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 11:11 am Заглавие: Re: re |
|
|
svilar написа: | Според мен е по добре да си търсиш плеар който да ти чете 1080Р ,а колкото до безжичната връзка ,продават се такива хард дискове.За сега изборът на добър плеар с възможности за HD 1080P не е толкова голям. Ако изчакаш още една година,ще има и богат избор и ниски цени. |
А,от моя съм си доволен.И 1080i ми е достатъчно Прав си-ще почкам,а до тогава -USB с компа./лаптопа/.Пусти мързел-откачай-закачай.. Или ,за по-евтино да си събера "мини стационарен комп"само с lan ,видеокарта и дстанционно...хахаха _________________ www.shankoaudio.com/forum
www.shankoaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gethsemane има известен опит
|
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Не знам как си го представяте това 1080р безжично.
Специално при Попкорн-а с WiFi n адаптер не става. Имам големи съмнения и че с други устройства ще стане на практика. |
|
Върнете се в началото |
|
|
svilar чете
|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 10:44 am Заглавие: |
|
|
Gethsemane написа: | Не знам как си го представяте това 1080р безжично.
Специално при Попкорн-а с WiFi n адаптер не става. Имам големи съмнения и че с други устройства ще стане на практика. |
И с WD TV player не става за сега,но дано доживеем по добра версия на фърмуера. Тогава ще си теглим на воля от нета директно и ще забравим за кабелите. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gethsemane има известен опит
|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 5:47 pm Заглавие: |
|
|
svilar написа: | Gethsemane написа: | Не знам как си го представяте това 1080р безжично.
И с WD TV player не става за сега,но дано доживеем по добра версия на фърмуера. Тогава ще си теглим на воля от нета директно и ще забравим за кабелите. |
Те на него с 1000 мъки му подкарват WiFi през USB и то с разни къстъм ъпдейти, ада го пуснат от WD Не чакай. Все пак са го замислили за да им е допълнение към външните дискове.
Дори и да тръгне не се надявай за 1080р по мрежата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
svilar чете
|
Пуснато на: Вто Апр 14, 2009 10:52 am Заглавие: |
|
|
Мисля че идеята на WiFi е да си пълниш харда без да го откачаш и закачаш непрекъснато към плеъра ,но може и да греша. Колкото до WD за сега вадят бета ъпдейти като топъл хляб,вчера пуснаха 1.02.04 и има подобрение от към видео,аудио и субтитри. |
|
Върнете се в началото |
|
|
shanko Търговец
|
Пуснато на: Вто Апр 14, 2009 11:20 am Заглавие: |
|
|
svilar написа: | Мисля че идеята на WiFi е да си пълниш харда без да го откачаш и закачаш непрекъснато към плеъра ,но може и да греша. Колкото до WD за сега вадят бета ъпдейти като топъл хляб,вчера пуснаха 1.02.04 и има подобрение от към видео,аудио и субтитри. |
Да,стига харда да има wi-fi.... _________________ www.shankoaudio.com/forum
www.shankoaudio.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
|