Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 5:48 pm Заглавие: Слушалки in ear за Ipod
Търся си слушалки за Шъфъл, и питам какви да са. Бюджета ми е 60 -70 лв. Мога да отделя и мн повече, но незнам заслужава ли си (например някакви Shure). Ще ги ползвам най-вече за спорт. Засега съм харесал Sennheiser cx 300.
Поздрави !!!
Sennheiser CX серията са добри (CX500 са ми любими). Един приятел си взе Sennheiser IE8 и ги ползва за слушане и е доста доволен (но те са и по-скъпички). Разгледай и слушалките на Ultimate Ears (2 и 3 лентови Иниър слушалки
Взех си cx400, не успях да преслушам най-скъпите, но се уверих че за шъфъла по-скъпи слушалки от 100лв просто няма смисъл. За по голям Ипод незнам но тея са идеални. Очаквах по-добро представяне от cx 300. На cx400 не ми хареса цената, не са кой-знае повече за да заслужат такава ценова разлика от ЦХ300, въпреки това си взех точно тях.
Поздрави!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети