Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
b0b1man не знае къде се намира и какво говори
|
|
Върнете се в началото |
|
|
ivodjima чете и пита
|
Пуснато на: Вто Апр 14, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Да не искаш преждевременно да получиш инсулт |
|
Върнете се в началото |
|
|
Stoqn Kostadinov има опит
Регистриран на: Jan 04, 2005 Мнения: 195 Местожителство: Благоевград , София
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Вто Апр 14, 2009 6:47 pm Заглавие: |
|
|
И аз търся нещо такова за surround системата, но ако може да е до 50 лева _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 8:39 am Заглавие: |
|
|
ivodjima написа: | Да не искаш преждевременно да получиш инсулт | ..не просто иска да се прави на интересен , мислейки си ,че работата с говорителите е като с чикиите . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marto (myst3) има известен опит
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 11:16 am Заглавие: |
|
|
Не, няма такива неща по нашите земи. Все пак българина се води по-интелигентен от американеца и няма за цел изпитанието на точковите заварки по колата си или това, колко ще му подскача ГСМ-а върху капака.
Каква ти е целта и в кола ли ще го ползваш?
П.П. Трябва да направят физиката най-важния предмет в училище наред с езика и математиката. _________________ ASUS P5B Deluxe | Core 2 Quad Q6600 @3600Mhz | CM Hyper6+ | 2x1GB TeamXtream Dark | Fortron FSP400-60GLN | NV 7600 GT ddr3 | Hauppauge WinTV-PVR-500 | 2x320 GB/16MB Seagate RAID 0 | CD-RW ТЕАС СD-W552CE | DVD-RW NEC ND-3500AG | NEC LCD2470WNX |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 11:25 am Заглавие: |
|
|
Този "супер-съб" както му викат американците в никакъв случай няма да го слагам в кола, идеята не е толкова да го ползвам, по-скоро е да го имам. Имам много място в къщата, 4 етажна е, стаята ми е голяма, купони се правят...двора е 2 декара, тераса и балкон има. На терасата ми стоят колоните и миксера когато има купон (а това става поне веднъж в месеца) и ако взема 1 такъв говорител, ще изнамерим и кутия за него (ако не, размерите поне ще вземем, да направим ние с приятелите) и ще го пласираме някъде из къщата.
Мястото ми е последния проблем. Предзначението му ще е за гъзарията и тръпката, за украса (то за друго не става, НИКОЙ не ползва такова всекидневно, нито пък може да се транспортира някъде лесно. Според мен е измислено да стои някъде и да не се мести много-много, правено е за маняци...като мен примерно). |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 11:33 am Заглавие: |
|
|
Ами щом си маниак с два декара двор, купувай Fostex-а. Направо го поръчвай, до седмица ще е при теб. После пусни снимки. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 11:55 am Заглавие: |
|
|
Ще се консултирам с баща ми като си дойде събота и неделя от командировка, той също е маниак като мен Дори да не вземем Fostex-a имаме ходене до Германия лятото и там ще имаме възможност и да чуем някой съб от този калибър... Веднага след покупката, пращам снимки на желаещите да видят този тупан в реални размери... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Dimitar Atanasov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Ако прочетеш какво пише под името ти, ще разбереш колко далече е понятието "манияк". |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivan Rachev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 5:18 pm Заглавие: |
|
|
b0b1man написа: | Ще се консултирам с баща ми като си дойде събота и неделя от командировка, той също е маниак като мен Дори да не вземем Fostex-a имаме ходене до Германия лятото и там ще имаме възможност и да чуем някой съб от този калибър... Веднага след покупката, пращам снимки на желаещите да видят този тупан в реални размери... | ...ей мамин палячо , нямаш капка представа колко си зле . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|