Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Състоянието им е отлично, като в допълнение съм направил някои подобрения по шасито, които придадоха още по-голяма лекота, финес и ефирност на звука. Драйверите имат много сериозен тембър и микродетайл, като са способни да възпроизведат сложна звукова сцена с високо ниво на тоналната комплексност дори при голямо усилване, понеже чувствителността им е балансирана много добре по целия честотен диапазон. Като недостатък мога да кажа че поставят съвсем леки акценти на определени ноти, които придават чувството за много енергичен и жив звук със светкавични транзиенти.
Най-доброто приложение на тези говорители е във двулентова конфигурация, когато са филтрирани на 220Hz, разбира се първи ред, като нямат никаква нужда от подкрепа със ултрависокочестотен драйвер. Подходящи са за всеки, който иска сериозен звук, без да инсталира 500-литрови ОТ в дома си. Мога да направя демонстрация при проявен интерес без никакъв ангажимент за покупка. Продавам ги, защото имам по-добри от тях и просто няма къде да ги използвам.
Цена за чифта – 555 лева, под която няма да ги продам.
Mario Pankov Палячото не знае къде се намира и какво говори
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 10:29 am Заглавие:
Цената, която е дал е доста под доставната, имат страхотна звукова репродукция и са много подходящи за wide range средночестотен в трилентова система. Слушал съм и обикновената и облепената версия, поиграл си е доста да ги покрие с демпващият материал, но резултатът си струва.
Петре не знам защо не си ги пуснал в www.ebay.com още, до сега да са заминали...
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 5:01 pm Заглавие:
Марио, цената, която искам за тях не е много по-ниска от доставната. С транспорта ми излязоха на 640лв (ако си спомняш), а ги давам за 555, тоест с около 13% по-малко, а евентуалният клиент получава като бонус третировката на шасито, която им направих.
Искам да ги продам тук в България, а и има доста хора, които могат да си ги позволят финансово, като разбира се предварително могат да ги чуят при мен и да преценят дали си оправдават исканата от мен сума. По-скоро е въпрос на време някой да ги отнесе _________________ E=mc^2 +/-3dB
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети