Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 2:41 pm Заглавие:
Само да допълня, че РИАА предусилвателя е за ММ дози. Когато Ванко ми се обади да го поръча , се случи , че нямах друг готов под ръка и му дадох този , който ползвах в момента и който бях правил лично за мен. От това се подразбира , че е правен с "по-така" части и с "особено" внимание ... _________________ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА АУДИОФИЛИ АУДИОФИЛСКИ ФОРУМ
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 2:48 pm Заглавие:
DJ_POPA написа:
Само да допълня, че РИАА предусилвателя е за ММ дози. Когато Ванко ми се обади да го поръча , се случи , че нямах друг готов под ръка и му дадох този , който ползвах в момента и който бях правил лично за мен. От това се подразбира , че е правен с "по-така" части и с "особено" внимание ...
Благодаря ти за допълнението Иво!Реално изделието струва доста повече,ама пазара е такъв,няма как. _________________ Do not confuse movement with action!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети