Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Владимир Танов не знае къде се намира и какво говори

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:45 am Заглавие: |
|
|
Нещо тона загрубя
Да ви светна - 15г. съм бачкал като тонрежисьор, освен това съм инж. по електроника, така че моля не ми обяснявайте за програми за генериране. Да до някаква степен си прав - удрят те дори и средите като е силно, но просто как да ти опиша ефекта. Представи си сцена и се прави саундчек на каса. За тва говорим.
Идеята на поста ми беше да ме насочите към човек, който ще ми направи филтрите, а не да ме ограмотявате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kiril Kirilov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 2:07 pm Заглавие: |
|
|
tanov написа: | Нещо тона загрубя
Да ви светна - 15г. съм бачкал като тонрежисьор, освен това съм инж. по електроника, така че моля не ми обяснявайте за програми за генериране. Да до някаква степен си прав - удрят те дори и средите като е силно, но просто как да ти опиша ефекта. Представи си сцена и се прави саундчек на каса. За тва говорим.
Идеята на поста ми беше да ме насочите към човек, който ще ми направи филтрите, а не да ме ограмотявате. |
Хубаво загрубя тона, но да те светна, че не е интересна професионалната ти квалификация за по-голяма част от хората тук (защото това, че си бил тонрежисьор изобщо не доказва, че чуваш! По обективно ще е да ни кажеш какъв продукт има с твоето име за да го чуем и преценим!), защото такива трудови кариери и дипломи можем да ти развеем всеки от нас! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivelin Braikov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 3:13 pm Заглавие: |
|
|
tanov написа: | Идеята на поста ми беше да ме насочите към човек, който ще ми направи филтрите, а не да ме ограмотявате. |
За да ти направи някой филтрите първо трябва да знаеш какво точно искаш. Представите за ниските честоти са ти малко нереални. Няма да стане така. _________________ This is no offence, but... you are a robot, aren't you? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Владимир Танов не знае къде се намира и какво говори

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Вече се замислям дали не ми трябват направо готови колони с голям говорител, но няма bookshelf. Даже и floorstanders вече са с малки говорители  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haralanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 4:06 pm Заглавие: Високото аудио его често не е добър приятел |
|
|
tanov написа: | Да ви светна - 15г. съм бачкал като .....
освен това съм инж. по..... |
Можеш да ни "светнеш" едва когато демонстрираш конкретни сериозни аудио постижения.
Нужно ли е да давам примери за хора, които се занимават с аудио от над 20 години и все още са в детската градина на Аудиото  _________________ E=mc^2 +/-3dB |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 4:36 pm Заглавие: |
|
|
tanov написа: | Вече се замислям дали не ми трябват направо готови колони с голям говорител, но няма bookshelf. Даже и floorstanders вече са с малки говорители  |
Ако не си предубеден (или откровено тъп) точно в този сайт има хора, които могат да ти предложат всичко, което ти може да поискаш. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 6:17 pm Заглавие: |
|
|
tanov написа: | Идеята на поста ми беше да ме насочите към човек, който ще ми направи филтрите, а не да ме ограмотявате. |
В магазина на Стеди на Пиротска могат да се купят всички необходими компоненти за един филтър.
Това, към което се опитвам да те насоча, е, че дублирането на баса, поне доколкото успях да те разбера, е несполучлива идея. Основната причина е, че пасивният филтър има сравнително малка стръмност и при зададени десетина херца честотна лента затихването дори и в максимума на получената като резултат АЧХ ще е твърде голямо. Де не говорим, че филтрите освен за разделяне на честотите на възпроизвеждане служат и за импедансно съгласуване на цялото озвучително тяло. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:02 pm Заглавие: |
|
|
tanov написа: | Нещо тона загрубя
Идеята на поста ми беше да ме насочите към човек, който ще ми направи филтрите, а не да ме ограмотявате. | ....абе ... , ти си набор 79'...за какви 15 години стаж бълнуваш... _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Иване, позволих си да те редактирам в името на добрия тон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov написа: | Иване, позволих си да те редактирам в името на добрия тон. | ..е само защото стана дума за добрия тон :
От: tanov
До: Ivan Rachev
Заглавие: Транспорт слухтене Отговорете с цитат на съобщението
Втория телефон да е някъде в стрелбище? А иначе с какво се занимаваш и къде ще слушам Smile
От: Ivan Rachev
До: tanov
Заглавие: Re: Транспорт слухтене
..живея на няколко места , едното е на попа Very Happy . Слушането ще се проведе веднага след като приемеш да напишеш 3-те си имена и изречението-Аз съм глупак + 500лв кеш ако се окаже че има разлика , за мен важат същите правила като аз участвам с 5000лв ?
From: tanov : (89.190.197.130)
To: Ivan Rachev
Subject: Re: Транспорт слухтене
Живея в къща голяма колкото кооперацията ти. Гаранция във форума няма по-разбиращ, както технически, така и музикално нещата повече от мен. И бъди сигурен на ден изкарвам колкото ти за цял месец! _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
като ме видят , познай къде си бъркат.
Последната промяна е направена от Ivan Rachev на Чет Май 14, 2009 8:34 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Ако това е истина е очевидно, че доходите не определят умствения багаж!!
Връщам си думите обратно, извиняавай!
(редактирай си предишния пост) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov написа: | Ако това е истина е очевидно, че доходите не определят умствения багаж!!
(редактирай си предишния пост) |
Ако това беше така, нямаше да слуша усилвател втора употреба от негов приятел и нямаше да се чуди как да мине най-тънко за ресийвър, за гледане на филми  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Stefan Stefanov написа: | Ако това е истина е очевидно, че доходите не определят умствения багаж!!
(редактирай си предишния пост) | ...напротив прав си ти , не трябва отдавна да се връзвам на такива палячовци , добре че те има като коректив  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|