Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: May 06, 2009 Мнения: 2 Местожителство: ГР. ГР.ПЛОВДИВ
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 7:09 pm Заглавие: МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
Не знам как точно се случи,но през 2000та година се оказах свободен и надъхан да направя ламповия усилвател който отдавна бях конструирал в главата си.Следващите 5 месеца през които жена ми нямаше кухня(още не се е развела)минаха в почти денонощен труд.Първия звук който чух ме разочарова тотално,почти ме разплака.Някакви 3 вата с 20% изкривяване.Оказа се,че грешно бях разчел каталожна данна за една от лампите. В крайна сметка.ват по ват ги докарах до предвидените 2 по 25,то с тези лампи 6П3С повече не може.Колко нощи осъмвахме с приятели,не е истина.Всичко през лампов усилвател звучи по съвсем друг начин.Ако някой се интересува мога да дам повече информация,сега прилагам няколко снимки,и много ще се радвам да чуя мнението на фенове на лампата като мен.Разгледах това което сте правили,и не мога да не изкажа искрено възхищение.
Регистриран на: May 06, 2009 Мнения: 2 Местожителство: ГР. ГР.ПЛОВДИВ
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 9:26 am Заглавие:
Защото за да стане добре трябва наистина да се вложи много,това е свързано с време,а засега нямам такова.Иначе бих правил само такива усилватели,бих реставрирал стари коли и самолети.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети