Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 4:31 pm Заглавие: Въпроси за DAC
Здравейте,
Смятам скоро време да се оборудвам със DAC в ценовия диапазон 1500-200 лв. и в момента съм се насочил към Apogee Mini Dac и RME ADI 2. Тей като Apogee Mini Dac има само балансирани изходи бъзможно ли е използването на XLR към RCA адаптер без опасност от различни напрежения и т.н. Също така какъв е по добрият начин за свързване към компютър USB или AES чрез EMU 0404 или М-Аудио Audiophile 192. Ако имате някакви други предложения освен тези два модела моля споделете ги. Музиката ми е във лослес формат, а системата ми е Focal V807 и Denon PMA-1500AE.
Благодаря за помоща.
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 9:05 pm Заглавие:
Балансиран AES до дак-а , от дака балансиран кабел до входа на усилвателя , през преход XLR-Cinch.
Преходника естественно е забоден директно във входа на усилвателя. Пък в бъдеще някои амп с балансирани входове няма да е грешка
Няма какво да се прецака.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети