Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 7:21 pm Заглавие: Продавам: ДиДжейски про миксер нова цена
Знам че форума не е ориентиран към профи техниката но все пак някой може и да има интерес , макар че се съмнявам но все пак .
Миксера е Берингер джх700 доста запазен ( има леки проблеми с някои плъзгачи препукват от време на време макар че няма и година ползване а искам да подчертая че сум го пазил много )Външния вид е перфектен !!!
Няма да обобщавам качествата на миксера , мисля че всеки е запознат че е от най ниския клас но все пак цената в случая говори за качеството , а според мен за тази цена не можем да искаме повече !
Цена : 300 лева ( нов в момента с ддс е около 530 лева )
За контакти : на лц , тук в темата или на маил biemaprousa@abv.bg
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети