Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Знае ли някой откъде човек може да си го купи това нещо.Прерових нета ,а даже и ревю не успях да намеря,камо ли някой online магазин!
Много съм му се наточил
Знае ли някой откъде човек може да си го купи това нещо.Прерових нета ,а даже и ревю не успях да намеря,камо ли някой online магазин!
Много съм му се наточил
според мен се свържи с velinski и ще получиш нещо много по-добро за тези пари ... _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
според мен се свържи с velinski и ще получиш нещо много по-добро за тези пари ...
Слушах го в един приятел и ми хареса много,така и не се сетих да го попитам за колко пари си го е взел от Норвегия.Хе-хе сега виждам че цената е фантастична (3 пъти колкото слушалките ми и то за 51 модела ).Явно ще трябва да се орентиран към нещо по-подходящо за джоба ми.
А този господин Велински не го познавам,някой от форума ли е? Или е търговец може би?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети