Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 10:24 pm Заглавие: Избор на ресийвър
Здравейте!
Решил съм да си взема ресийвър, че да си улесня малко живота с всичките тези техники, където са в стаята ми
Спрял съм се на два модела, които са около 400 лв. Става дума за Sony STR DG-510 и Yamaha HTR-6030. Интересуват ме декодерите защото искам да го използвам на Playstation 2 с ProLogic 2 и също за музика от ПЦ-то. В момента съм от години с 2 стерео усилватела на Toshiba вързани един към друг, но като включа ПЦ-то, лаптопа и Playstation-а се получава едно бучене от колоните и дразни много. Ще съм ви много благодарен ако споделите кой от двата е по-добър, защото аз не съм много наясно с ресийвърите. За сега няма да мога да го включа 5.1 защото нямам буфер и съраунд. Ще си карам на 2 колони сони по 100вата задигнати от уредбата в хола
Регистриран на: Jan 04, 2008 Мнения: 119 Местожителство: Град София
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 8:31 pm Заглавие:
Покажи си колоните да се видят и да се прецени.
Аз ще дам мнение за Sony STR DG 510 впечатленията ми от този ресивър, е че е предимно за съраунд, най - добре свири със сателити и субуфер при филмите. На стерео много смачкан гаден звук свири ужасно меко казано! В стерео под всякаква критика !
За мен и 2 та вида са зле, но може би ямахата да свири по - добре.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети