Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 10:16 am Заглавие: Дайте някой съвет за...
Здравейте,
Наскоро си взех усилвател и си зглабям лека-полека колоните, ето и какво представляват:усилвател Radimex, 2х180W, 4 канала и 2 говоритела по 140W.RMS и 240W.MAX, 4ohm, както и 2 пищялки(пише по 300W ама хич не ми се вярва, също по 4ома), та моля ви да дадете някакво предложение за среден говорител(като мощност и съпротивление), както и за подходящ кондензатор и филтър ако е необходимо. Отдавна не бях конструирал озвучителни тела, а синчето се е зарибило и затова се допитвам до вас.
Очаквам отговорите ви!
П.С. Искренно се извинявам ако съм объркал раздела!
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 10:25 am Заглавие: Re: Дайте някой съвет за...
flexy__ написа:
П.С. Искренно се извинявам ако съм объркал раздела!
По-скоро форума ....
... Не е късно. Продай ги тези боклуци! Дори и за малко пари могат да се направят ОК неща.
Всъщност: Сина ти иска да слуша музика, или да усилва колкото може чалгата? _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Хаха, ако искаше да слуша чалга, нямаше да и да види повече от 10ватови колонки. Но насистина може и да ги продам, но все пак очаквам помощ, а не критика и оффтопик.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети