Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Здравейте, един мой познат напира да ми купи усилвателя. който е гореспоменатия модел. Тъй като му гръмна тунера, а и вече е на 5-6 годинки, а нямам представа колко може да върви на старо, моля да дадете мнения подплатени в цифри, аджаба за колко да го продам.
Регистриран на: May 14, 2008 Мнения: 93 Местожителство: Sofia-liulin
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 1:33 pm Заглавие:
Ми според мен не повече от 180. Зависи от техническото състояние на модела. Зависи даже от това нали му пазиш книжката с инструкций за ползване и технишески данни, кутията с която си го купил и такива работи. Един приятел си купи SANSUI AU - 919 мисля, че беше 1992 модел но го взе с всички неща оригинална кутия Manual и други глупости втора употреба. Разгледай малко обяви и сам реши. Според мен за тези пари не си струва да го даваш ако няма да си вземеш по добър.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети