Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 12:08 am Заглавие: Съвет за купешки усилвател втора ръка
Здравейте,
изпадна ми възможност да си купя усилвател 2-ра ръка, но проблема ми е, че не разбирам нищо от усилватели.
Бихте ли ми препоръчали конкретен модел и марка, който ви е допаднал, или от който сте доволни. С една дума нещо което се е доказало и е "икона" при усилвателите.
При мен максимата е колкото по-тежко, толкова по-доре.
Благодаря.
П.С Съвети приемам всякакви. И ако може този път да не ми изтривате темата, защото честно да ви кажа не виждам къде и с какво бъркам.
Ако е грешно да се пита, тогава я изтрийте на секундата.
Благодаря отново.
Регистриран на: Feb 25, 2008 Мнения: 127 Местожителство: Stara Zagora
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 1:08 am Заглавие:
Аз имам икона купи си този най-добрия http://constructor.bg/shop/product_info.php?cPath=188&products_id=10715 че и евтинко купуваш си едно голямо или 2 по-малки трафчета и си праш една кутиика след това лепваш една лепенка на някоя любима марка и получаваш един приличен усилвател. :Д
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 11:25 am Заглавие:
icko, благодаря за идеята. Имаш ли представа дали това са актуални цени или са от преди години. И да те питам като завършено у-во със кутия и радиатори на колко пари "стъпва". Т.е какво ми трябва още. Имай предвид, че нямам никакви технически умения, но имам познати, които са сръчни с поялника
gogo, засега ламповите са ми табу. Може в някой друг живот
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 12:17 pm Заглавие: Re: Съвет за купешки усилвател втора ръка
tonymoreno написа:
И ако може този път да не ми изтривате темата, защото честно да ви кажа не виждам къде и с какво бъркам.
Не зная защо е изтрита предишната ти тема.
За да получиш някакъв конкретен съвет, трябва преди това да уточним:
1. С какви озвучителни тела смяташ да свържеш този усилвател.
2. Колко пари си предвидил за него
3. Какъв вид музика слушаш и колко силно
Максимата "колкото по-тежко, толкова по-добре" за съжаление е далеч от истината - чувал съм 25 килограмови усилватели, които свирят ужасно и обратното - 5 килограмови мъници с отличен звук.
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 9:03 pm Заглавие:
Здравейте отново.
Първо отговарям на Rumen Suvandjiev.
В момента мога да си позволя да купя само усилвателя.
Искам да използвам приятеля ми да го купи чрез Ebay, докато все още е в Германия и да ми го донесе. Той се прибира след 30-40 дни, затова и съм такъв "зорлия". Неприятното е, че не разполагам с достатъчно пари и за ОТела.
1. Четох във форума, че е неправилно да купувам усилвател и после ОТ-та, но в моя случай нямам алтернатива, т.е първо усилвателя после ОТ-тата.
Тряваше да започна с това, че слушам само .mp3 с качество от порядъка на 160-256kbps, като използвам вградената звукова карта на ПЦ-то. Мисълта ми е, че качеството на звука в моя случай не е определящо. Това което се стремя е по-силен и звук(нещо като дискотечен стил), нищо повече.
2. Относно точен бюджет, не бих дал повече от 70-80 евро за усилвателя.
3. Музиката която слушам е всякаква. Зависи от това в какво настроение съм. Предимни ретро 80-те и 90-те, диско, комерсиални(това което се върти по радиата), рап, рок, heavy-metal, класика, а без дръм енд бейс, чалга, death metal и разни крайности.
В момета слушем първата и единствената в моя живот ситемка, която може да видите
Тук
След като я погледнете(ако искате може да погледнете техническите характеристики на усилвателя на стр. 17 от английския файл), ще може да прецените към какво се стремя.
Благодаря отново.
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 6:07 pm Заглавие: въпрос
Господин Модератор,защо така безцеремонно ми триете всички постове.Поне кажете защо го правите.В профила съм попълнил всичко,което пише че трябва да се попълни
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети