Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Александър Г чете и пита

![]()
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 12:53 am Заглавие: Търся човек който се занимава с настойка на про озв. системи |
|
|
Има ли някой в този форум който се има достатъчно познания в професионалното озвучаване за да му задам няколко конкретни въпроса ?
Последната промяна е направена от Александър Г на Нед Юли 27, 2008 2:29 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tino_tkd има известен опит

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Прати въпросите си на лично та да видим дали ми е останало нещо в главата от времето, когато работех в Динакорд  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgi_Georgiev има опит

Регистриран на: Nov 18, 2006 Мнения: 134 Местожителство: София/Ловеч
|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 7:26 pm Заглавие: Re: Търся човек който се занимава с настойка на про озв. сис |
|
|
biemaprousa написа: | Има ли някой в този форум който се занима или има достатъчно познания за да му задам няколко конкретни въпроса ? |
е*ати въпроса......  _________________ ........ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Александър Г чете и пита

![]()
|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 2:20 am Заглавие: ... |
|
|
Georgi_Ivanov
Не разбирай въпроса ми като убида просто понеже мисля че в този форум хората се занимават главно с хи-енд системи и нямат сериозен интрес към про звука
Уф... май чак сега разбрах какво си имал в предвит коригирах въпроса  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 9:50 am Заглавие: Re: ... |
|
|
biemaprousa написа: | Georgi_Ivanov
Не разбирай въпроса ми като убида просто понеже мисля че в този форум хората се занимават главно с хи-енд системи и нямат сериозен интрес към про звука  | първо си смени обидния за всеки качествен производител на про озвучаване ник и после ако искаш мога да те свържа с хората който продават Function One , Martin , LA acustic , Camco , Turbo Sound , MC2 , Labgrupen... _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Александър Г чете и пита

![]()
|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 1:32 pm Заглавие: ... |
|
|
Много искам да чуя системи с въпросните марки,опита ми от към звука е доста беден понеже тук във Варна май няма една зала с наистина добър звук , а от изброените марки не съм виждал.Така че ти обещавам когато чуя нещо по-добро и достъпно с удоволствие ще си сменя ника
Да не си помислиш само , че мисля биема за най-великата сила на света (смях...) 100% съм сигурен че изброените марки са в пъти по качествени , но не съм от хората които отхвърлят и незачитат работата примерно на по слабите производители !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|