Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 9:11 pm Заглавие: Първи проект
Здравейте! От няколко дни разглеждам форума ви, защото искам да си направя ОТ. Абсолютен аматьор съм в тази област затова имам нужда от помощ. Спрях се на това: OMNES AUDIO MW 8.01 (от проектите в сайта). Тонколоните ми трябват за малка стая. В момента разполагам само с някакъв стар усилвател Студио 2 или нещо такова беше, но мисля да си купувам нов. Та въпроса ми е тези ОТ на които съм се спрял подходящи ли са? След това мога ли да включа и пасивен буфер (не съм сигурен дали така се казва, имам в предвид буфер без усилвател) към тях или зависи от усилвателя?
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 2:26 am Заглавие:
Не виждам защо да не са подходящи? Ако и да не казваш колко малка е стаята.
По другия въпрос думата е "Subwoofer", на български да кажем "събууфър". Първоначално можеш да работиш с два усилвателя (биампинг), като за събууфър-а ползваш стария усилвател. Но ако проекта го изпълниш както трябва най-вероятно няма да ти трябва събууфър! Иначе той може да има връзка с колоните ако му вградиш пасивни филтри за към тях и захранваш с един усилвател.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети