Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Момчета, тук ми попадна един такъв плеър, направи ми впечатление, че е доста стар (1990г), а единствения аудио изход който има е оптичен. Впечатли ме и реших да го взема. Доколкото успях да разбера от интернет е бил част от някаква доста скъпа навремето аудио система на митсубиши, но също видях че някои хора го използват и за студийно озвучаване. Та... идеята ми беше някой от вас да каже дали си струва и дали ще ми върши добра работа. Mного ми е кофти системата, пълен сбирщайн, но ми се иска едно по едно да подменя нещата с добри. Въпроса ми беше дали този плеър си заслужава да се спра на него или става по-скоро за временно решение и трябва да продължа да си търся ако искам хубав звук. :mhihi:
П.П. Сделката поне дано е добра. Цената не се вижда, но е $4,99.
П.П.2 Моля, не ме хранете много.
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 11:21 am Заглавие:
Няма какво да те храним.
Това, което си си купил е някакъв транспорт, освен това е и ченджър с няколко диска.
Има само оптичен изход, което е озадачаващо (що нема коаксиален?).
Сега ще трябва да си намериш дак, за да можеш да си ползваш транспорта.
Ако има как, не го купувай, поне такова е моето мнение. _________________ dr.ivo
Регистриран на: Apr 19, 2005 Мнения: 30 Местожителство: Chicago, IL, USA
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 7:55 pm Заглавие:
Какво означава транспорт? Плеъра свири през оптичния кабел. Не знам какво имаш предвид. Иначе е чейнджър за 5 диска с доста странно зареждане и доста бърз. Купил съм го вече
Регистриран на: Apr 19, 2005 Мнения: 30 Местожителство: Chicago, IL, USA
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 12:27 am Заглавие:
Ако съм те разбрал правилно вие разглеждате усилвателя и цифрово аналоговия преобразувател отделно?
Аз съм с някъв кофти ресивер дето не е за споменаване, но си има оптичен вход, който междувпрочем има някакъв шум.
Значи като извод трябва да си търся две отделни устройства?
Освен това, поне моето лично наблюдение (без да ангажирам някого с него), е че коаксиланите изводи на цифровите източници свирят по-добре от оптичните. (Разбира се, когато ги има и двата ) _________________ dr.ivo
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети