Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
audioslave чете и пита

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Goro BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 6:18 am Заглавие: Re: Малко помощ за кабел и хорна |
|
|
audioslave написа: | ...Та въпросът ми е - ако реша да взема наистина добри кабели,от рода на това ...тези 40 см.които остават вътре в колоната от предишния кабел ще обезсмислят ли смяната... |
Понеже този въпрос вечно ще те измъчва, ще трябва да експериментираш сам. И не е задължително да ти хареса най-много най-скъпия кабел. Много пъти вкуса на слушателя определя типа на кабела. Още повече че и усилвателя също оказава влияние върху избора.
Хубаво си решил да запоиш директно кабела, но това се прави след като окончателно е определен кой да бъде. _________________ "Не съм достатъчно млад за да знам всичко" Б. Шоу |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 7:25 am Заглавие: |
|
|
а защо трябва да остава вътре, винаги можеш да смениш кабела като откачиш високоговорителя, завържес новия камел за стария и го изтеглиш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 7:38 am Заглавие: Re: Малко помощ за кабел и хорна |
|
|
audioslave написа: | ...тези 40 см.които остават вътре в колоната от предишния кабел ще обезсмислят ли смяната.Мерси. |
Ако си отварял повечко фабрични озвучителни тела, щеше да ти се уплаши окото какво вътрешно опроводяване се ползва масово.
Моят съвет е все пак да сложиш едни добри терминали, поне докато установиш кой кабел е най-подходящ за системата ти. Преценката понякога е лесна, а понякога трябват дни наред слушане, но в аудиото няма бърза работа...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 8:57 am Заглавие: Re: Малко помощ за кабел и хорна |
|
|
108 позволява да чуеш разликите в кабели, така че и аз те съветвам като останалите над мен - експериментирай. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
audioslave чете и пита

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 11:06 am Заглавие: |
|
|
amitko написа: | а защо трябва да остава вътре, винаги можеш да смениш кабела като откачиш високоговорителя, завържес новия камел за стария и го изтеглиш | Ами това ще е крайният вариант,защото отворите отзад,откъдето излизат кабелите са уплътнени с някаква смола,за по-добра изолация и ще трябва да се чупят,а при този вариант има опасност да попаднат боклуци в самата хорна - а от там вадене няма.Разбирам съветите ви за експеримент,но за съжаление контактите ми с хора притежаващи или поне интересуващи се от подобен род хоби са крайно ограничени. Мерси на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel Dimitrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
audioslave написа: | ... но за съжаление контактите ми с хора притежаващи или поне интересуващи се от подобен род хоби са крайно ограничени. Мерси на всички. |
Не си потърсил не си намерил Поздрави от Бургас! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
|
Върнете се в началото |
|
 |