Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Окт 12, 2008 8:55 pm Заглавие: звукоизолация и звукоабсорбация на помещение
Здравейте,
имам молба ако някой може да ми помогне с звукоизолация на едно помещение. Попрочетох някои съвети в един сайт www.acoustic-design.net/article_isolation_absorption.html, кадето препоръчват за звукоизолация принципа кутия в кутия, та ако някой може да ми помогне, понеже обичам силна музика. Другото което ме интерисува е относно какво мога да направя с помещението за да се чува добре музиката, в този сайт има малко обяснения но са малко.
Благодаря предварително за помощта
П.П. А уникални по рода си продукти, доколкото думата уникален означава 'единствен, без аналог', които да се рекламират в свeтовната мрежа, наистина няма ... те, доколкото ги има, са тайна разработка на военните _________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Благодаря за линковете и за вниманието,
Първото с което искам да започна е, това че помещението ми не е правилна форма, ще приложа скица с размери но не сега, та като описание стената с прозорците е с два полукръга, има и прави ъгли. Другото което искам да отбележа е че ще има кухня в това помещение, камина. има и 8 прозореца,съжелявам че нямам скицата да я пратя. Интерисува ме конкректно какви абсорбатори, дифузори и бастрапове трябва да сложа и каде, дали мога сам да си ги изработя и как /това е понеже имам ограничени финанси/.
Благодар
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети