Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bobisimeonov чете
![]()
|
Пуснато на: Нед Окт 19, 2008 3:46 pm Заглавие: Здравейте на всички. Имам едно бъпросче като начало |
|
|
Здравейте на всички. Токущо се регистрирах във сайта ви и тепърва ще се информирам за всичко. Имам едно въпросче като за начало, но не знам дали е тук мястото.
Значи купих си наскоро авто цд Sony MEX-BT 5000. Всичко добре но взе да дава някав дефект като ту светне ту угасне. Занесох го в СОНИ сервиз и там ме мотаха месеци малко като накрая установиха че е изгоряла интегралата на БЛУТУТ-а. През нея минавало осветлението на диплея и трябва да се смени. Малко ми е странно оттам да минава захранването на дисплея. Може ли да е възможно това (като имаме предвид че подсветките на панела светят-копчетата) А преди да го дам на ремонт светеше но се рестартираше непрекъснато. има ли някаде схеми на това цд или повечко хардуерен материал за него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D.Kolev BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 1:00 pm Заглавие: |
|
|
ако е още в гаранция, вдигни им скандал да ти го заменят с работещо, след като не могат да го отремонтират. друг начин да се разбереш с такива хора няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobisimeonov чете
![]()
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 9:30 pm Заглавие: |
|
|
не то не е гаранционно. купувано е от шпанско |
|