Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Здравейте. Продполагам, че няма да ме вземете на сериозно, но аз все пак ще ви попитам Искам да си направя усилвател с възможно най-малки размери за портативно аудио. Източникът е GSM (качевството за мене е приемливо) и сигналът е доста слаб. Никъде не намерих схема за усилвател без захранване (видях, че се продават такива). Целта ми е мощност от рода на 30мв на канал на слушалки 16-32ома.
Хрумна ми и една друга идея. Видях, че има такива с презареждащи се батерии. Може направо да се направи един жак за зареждането и. Това също предполагам, че ще се получи добре, но искам всичко да е максимално малко. Благодаря.
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 7:38 pm Заглавие:
Мистър Роджърс, никой не се заяжда , просто потърси в гуглата имаше някъде форуми за GSM-и, там може би ще ти помогнат за такива усилватели "без захранване"
Успех _________________ Тороидални трансформатори
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети