asen_v_k чете и пита
Регистриран на: Aug 29, 2008 Мнения: 140 Местожителство: Padova (Italia)
|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2008 5:59 pm Заглавие: Една луда идея да пусна Sony с PD2028 и SM5840AP |
|
|
Значи имам аналоговата платка и захранване от един референсен Пионеер с PD2028А и digital filter SM5840, както и едно Sony CDP-XE210 което е евтин модел и въпреки модовете които пробах свири доста по зле от друг референсен Пионеер с PD2028A.
Та бих искал да закача аналоговата платка и дака към Сонито защото има доста евтина и достъпна оптика.
Дайте някакво напътсвтие, как според вас може да стане с дигитален приемник или директно да закача дак/а на сигналният процесор?
Pioneera ползва сигнален процесор на Сони CXD2500Q а Сонито CXD2545Q, дали ще злезе ако закача директно аналоговата платка с дака към сигналният процесор?
Аудио платката има следните входове:
DATA, BCLK, LRCK, CLK, RST, MUTE, DATA, DLAT, CLOK.
Според мен трябват само DATA, LRCK, BCLK, CLK (clock) от филтъра към процесора - останалите се свързват към атенуатора на SM5840AP.
Ето част от схемата на която се вижда колка и филтъра:
Ето и схемата на CXD2545Q:
Мисля да взема сигналите от майн борда на Сонито понеже има доста добре изведени TP:
Разбира се ще прекъсна клока който идва от ДАК/а на Сонито към цифровият процесор. |
|