Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Чет Ное 27, 2008 10:37 pm Заглавие: 5.1 PC system - Моля за помощ
Здравейте,
Това е първият ми пост в този форум и ми е много приятно да се запознаем
Та първият ми възникнал казус е избора на скромна 5.1 система за компютъра ми. Бюджета също ми е скромен - 200-250 лв.
Знам, че не мога да очаквам кой-знае какво качество, но предпочитам да се допитам до вас за възможни варианти.
Автоматично се отказах от Луксеон, Криейтив и тн, отказах се и от 5.1+DVD комплектите от Техно-нещо-си.
Вече се свързах със ZK - AUDIO и сега чакам отговор от тях.
Въпросът ми е следният: Бихте ли ме надочили към някого, който би ми сглобил подобна система (DIY) или бихте ли ми препоръчали някаква готова?
Благодаря!
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 11:11 am Заглавие: Re: 5.1 PC system - Моля за помощ
Вариантите са ти само в Техномаркет, моите тонколони престанах да ги правя, а DIY е за хора които по един или друг начин се занимават с звук и обикновенно са системи от най-висок клас, които или въобще ги няма на пазара или са на умопомръчаваща цена.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети