Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
icopunk чете
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 8:56 am Заглавие: ТЪрся да закупя качествени задни колони за многоканално |
|
|
Здравейте,търся да закупя качествени задни колони за многоканално аудио (до 400лв за задни),може и център да взема ако ми се предложи качествен.Преди време се спрях на едни колони BOSE 301,но сега не мога да ги намеря никъде.
Последната промяна е направена от icopunk на Пон Дек 29, 2008 9:56 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
N.Jordanov има опит
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:06 am Заглавие: |
|
|
А какви са ти предните колони?
Receiver?
Какъв бюджет си си определил?
Задните колони играят много малка роля за кино.
По-скоро наблегни на центъра.
Най-важното все пак е всички колони да са от :
- един производител
- една серия
- или поне да имат подобни х-ки, тон. баланс и т.н. _________________ _________
Sidesk - Multimedia software
http://www.sidesk.org |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:09 am Заглавие: |
|
|
B&W 805 _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
icopunk чете
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:14 am Заглавие: |
|
|
каква е цената на B&W колоните.Предните колони са ми големи стари Сони-та,и не ми се ще да взимам задни сони(защото не съм виждал качествени ) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:54 am Заглавие: |
|
|
icopunk написа: | каква е цената на B&W колоните... |
Има-няма 3000 лева.
Ти не си обявил бюджет... |
|
Върнете се в началото |
|
|
kygar чете
Регистриран на: Nov 22, 2007 Мнения: 12 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 11:39 pm Заглавие: Re: ТЪрся да закупя качествени задни колони за многоканално |
|
|
icopunk написа: | Здравейте,търся да закупя качествени задни колони за многоканално аудио (до 400лв за задни),може и център да взема ако ми се предложи качествен.Преди време се спрях на едни колони BOSE 301,но сега не мога да ги намеря никъде. |
High Fidelity тонколони GRUNDIG BOX M600
Висококачествени тонколони,трилентови,с купулни средни и високочестотни говорители.Много прецизен и верен звук, осъществен от сериозен и качествен кросовър!Добра визия и отлично техническо състояние!Оригинално гумено окачване.
Made in W.Germany. Може и с комплект стойки за стена оригинални
wogel*s.Цена общо 180лв.Само колоните 150лв. _________________ Аз знам,че нищо не знам! |
|
Върнете се в началото |
|
|
kygar чете
Регистриран на: Nov 22, 2007 Мнения: 12 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 11:44 pm Заглавие: Re: ТЪрся да закупя качествени задни колони за многоканално |
|
|
icopunk написа: | Здравейте,търся да закупя качествени задни колони за многоканално аудио (до 400лв за задни),може и център да взема ако ми се предложи качествен.Преди време се спрях на едни колони BOSE 301,но сега не мога да ги намеря никъде. |
телефон при евентуален интерес къмHigh Fidelity тонколони GRUNDIG BOX M600 0888929672 kygar _________________ Аз знам,че нищо не знам! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|