Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Ще помоля за някакав съвет за колони за тоя усилвател. Търся предимно мощност ... не чак толкова качество. Смятам да дам около 600лв +/- 50. Цял ден разглеждам разни колони и пак не мога да си избера. Междо другото работя в ТехноМаркет и съм видял и прегледал цялата гама на Jamo i Yamaha която е налична там ... просто не мога да избера нищо ... Моля за някакав савет ...
П.С. става дума за 2 колони ( в Стерео режим )
Това е усилвателя http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037785
Последната промяна е направена от BEast на Сря Дек 31, 2008 12:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09021023 ... мислех си за тоя модел но ми се струва твърде мощен за тоя ресийвър , а и така като гледан доста трудно ще ги намеря , защото май няма налични... Ето и други работи за които си мислех
Ще помоля за някакав съвет за колони за тоя усилвател. Търся предимно мощност ... не чак толкова качество. Смятам да дам около 600лв +/- 50. Цял ден разглеждам разни колони и пак не мога да си избера. Междо другото работя в ТехноМаркет и съм видял и прегледал цялата гама на Jamo i Yamaha която е налична там ... просто не мога да избера нищо ... Моля за някакав савет ...
П.С. става дума за 2 колони ( в Стерео режим )
Това е усилвателя http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037785
Взимай най-хубавите Веги, които продавате и се вместват в бюджета ти, предполагам, че ползваш и някакво предимство и ще си ОК!
Mario Pankov Палячото не знае къде се намира и какво говори
Пуснато на: Чет Яну 01, 2009 11:13 pm Заглавие:
Вега или други колонки, които да са с висока чувствителност, запаса от мощност на тези Ямахи е твърде нисък, аз имах преди няколко години RX-V559 - цялото захранване беше от мизерно трафче и два кондензатора от по 6800uF, по един на канал. Като натоварех моят на партита, прегряваше за около 20 минути и изключваше.
...запаса от мощност на тези Ямахи е твърде нисък, аз имах преди няколко години RX-V559 - цялото захранване беше от мизерно трафче и два кондензатора от по 6800uF, по един на канал. Като натоварех моят на партита, прегряваше за около 20 минути и изключваше.
Малко крайно ми се струва това мнение. Аз имам RX-V459 с подобни характеристики и консумация 360Вт. Признавам, че не съм я юркал, тъй като за партита ползвам стари усилватели, но чак пък мизерно не бих нарекъл захранването на тази серия ресийвъри. На конкурентните модели на Сони (220Вт), Кенууд (280Вт) и др. може - чувал съм и оплаквания, но аз от Ямахата си нямам такива! Както се пише в този форум - не е важна мощността, колкото качеството. И най хубавото е да се подберат (или направят) подходящи ОТ.
С какви колони си го "карал" твоят ресийвър, че да отказва?!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети